Vyhrajte nebezpečné pátrání po příteli z online světa

kdyz-tu-nejsi-perex
Seržův život se skládá z nezáživné práce, prázdného bytu a jídla z fast foodu. Nemá přítelkyni ani žádné kamarády. Snad kromě jednoho, kterého zná pod přezdívkou Tron. Jenže ten se jednoho dne odmlčí a Serž se ho rozhodne najít.

Znovu začít žít

Rocková hudba. Placebo. Svět IT. Alkohol a nezávazný sex jako součást životního stylu. To jsou kulisy této knihy.

V Londýně znovu padá sníh, stejně jako před čtyřmi lety, kdy Serž přišel o to jediné, pro co žil. Jeho život se teď skládá z nezáživné práce, prázdného bytu, kávy z automatu a jídla z fast foodu. K ničemu a k nikomu nemá žádný vztah. Obklopuje ho prázdnota. Jedinou výjimkou je jeho partner v počítačových hrách, kterého zná pod nickem Tron. Jednoho dne však i tento jediný kontakt umlká.

Jeho záhadné mlčení probere Serže z pasivity. Virtuální stopy ho zavedou nejprve na atlantické pobřeží Francie a odtud ještě dál. Kdo měl zájem na Tronově zmizení? Měl Tron pravdu, když se bál sledování? Jaké nebezpečí teď hrozí Seržovi? Proč někdo vtrhnul do jeho londýnského bytu?

Stále rychleji se rozvíjející příběh, nečekané zvraty Seržova pátrání, záblesky radostné i neradostné minulosti a stísňující přítomnost, vzrůstající napětí a láska dovedená až k zoufalství vyúsťují do šokujícího, nepředvídatelného finále. Kniha Valentiny Nazarovové vás nejprve upoutá, potom strhne a nepustí až do poslední stránky.

 

Když tu nejsi

Autorka: Valentina Nazarova

Vydalo: značka King Cool
Překlad: Dagmar Krtičková
Počet stran: 328
Vazba: pevná
Vydáno: 3/2020
ISBN: 978-80-7585-628-9

Přečtěte si více o knize Když tu nejsi, kterou do soutěže věnovala značka King Cool patřící pod společnost Knihy Dobrovský. A nezapomeňte ani na ukázku.

Značka KING COOL přináší nejlepší čtení pro mladé dospělé, které znáte jako young adult. Můžete se těšit na nejkrásnější příběhy s nádechem fantastiky či výpravy do dalekých galaxií s hrdiny úžasných sci-fi eposů. Nebojíme se romance, která nenechá ani jedno oko suché a příběhů plných přátelství, až do skonání světa.

Společnost Knihy Dobrovský je rodinná firma, která se od jednoho stolku s knihami rozrostla na 32 prodejen po celé republice, ve kterých během roku pořádají desítky akcí pro všechny, kteří mají slabost pro dobré příběhy – autorská čtení, besedu nebo autogramiády. K tomu je pohání přes 1 milion spokojených zákazníků, kteří udělali radost sobě nebo někomu blízkému.

 

O autorce

nazarova-valentinaValentina Nazarova je ruská spisovatelka, která je známá pro svůj debutový thriller Skrytá píseň. Valentina vystudovala anglickou literaturu ve Velké Británii na University of Northampton. Po absolvování pracovala v oblasti IT a mobilních telefonů. Poté, co vyšla její prvotina Skrytá píseň, se psaní věnuje naplno. V současné době žije se svým manželem v Petrohradu.
(Zdroj informací: společnost Knihy Dobrovský)

 

Vyhrajte knihu Když tu nejsi

Kam se poděl Seržův spoluhráč online počítačových her, kterého zná jako Trona? Jeho zmizení probere Serže z letargie natolik, aby se pustil do pátrání, byť jen s pomocí několika málo informací, které o Tronovi ví. Brzy zjistí, že někomu to zřejmě není po chuti, ale rozhodne se necouvnout. Zda se mu podaří přítele najít, si přečtěte v napínavém thrilleru pro mladé čtenáře, jehož autorkou je Valentina Nazarova.

Ve spolupráci se značkou King Cool patřící pod společnost Knihy Dobrovský vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Když tu nejsi vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Když tu nejsi
probíhá od 16. do 29. dubna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 thrillery pro mladé Když tu nejsi

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKdyž tu nejsi

Nazarova, Valentina

King Cool, 2020

Napsat komentář