Startuje facebookový projekt Knižní karanténa

Knizni-karantena
Vzhledem k momentální situaci nemohou spisovatelé potěšit své fanoušky prostřednictvím diskuzí či autogramiád a musejí se přesouvat do online světa. Vznikají tak zajímavé projekty, prostřednictvím kterých se dostanou populární tvůrci až do vašich obýváků či ložnic. Jedním z nich je i Knižní karanténa.

Celý projekt má za úkol představit něco z tvorby samotných spisovatelů, ale i dalších zajímavých lidí z literární branže. Videa natočí přímo samotní spolupracující jedinci a následně je umístí na Youtube nebo vlastní Facebook. Na facebookové stránce Knižní karanténa je potom najdete nasdílené hezky všechny pohromadě.

To ale není všechno. Fanoušci tohoto projektu mohou jednotlivým autorům a dalším osobnostem zasílat otázky, přičemž hned pět z nich bude vybráno a prostřednictvím videa na ně dostanete odpověď. Jednu otázku pro každého z nich si potom nechají v záloze organizátoři.

Už nyní můžete posílat své dotazy mistrovi hororu Markovi E. Pochovi, autorovi detektivní série s Matějem Mlynářem Martinovi F. Stručovskému, autorce vynikajícího young adult románu Zmizení Sáry Lindertové Kateřině Šardické, zkušenému tvůrci Petrovi Stančíkovi nebo královně české detektivky Michaele Klevisové. Vyberte si jednoho z nich, nebo klidně všechny, a pošlete otázky do zpráv facebookové skupiny Knižní karanténa nebo na email: kniznikarantena@email.cz.

Vedle těchto videí se můžete těšit i na občasné soutěže a také informace a videa z dalších podobných online projektů.

Staňte se fanoušky facebookové stránky Knižní karanténa a nic vám neuteče.

Rovněž organizátoři vyzývají všechny spisovatele, ale i další zajímavé osobnosti literárního světa, aby je kontaktovali, jestliže chtějí přispět svým videem. Nikdo nebude odmítnut. Pojďme literaturou dobýt online svět.

Doporučení:
Share

Napsat komentář