Vyhrajte drsný návrat do reality

kukacka-perex
Na Connie se valí jeden problém za druhým a ona stále častěji uniká do vlastního světa. Dojde to tak daleko, že se probudí na psychiatrii, aniž by si pamatovala, jak se tam dostala. Navíc prý spáchala strašný zločin. Jaký? Na to si bude muset vzpomenout.

Útěk před skutečnými problémy

Connie se probudí na psychiatrii. Prý spáchala strašný zločin – jenže si na nic nevzpomíná.

Když se Connie seznámí s Ness, stanou se z nich nejlepší přítelkyně. Jejich rodiny spolu jezdí na dovolenou a o všechno se dělí, jako by byly sestry. Ale život přináší problémy: Connie má potíže s dospívajícími dětmi, nemocnou matkou, v práci i manželství… Pomalu ztrácí vztah k realitě.

Jednoho dne se ocitne na psychiatrii a nic si nepamatuje. Navštěvuje ji pouze manžel; matka, někdejší nejlepší přítelkyně a děti za ní přijít nechtějí. Nebo nemohou? Soudní psychiatrička Emma Robinsonová musí pracovat s Conniinou pamětí a obě pomalu zjišťují, co se stalo, když cizí hnízdo obsadila kukačka…

 

Kukačka

Autorka: Natalie Danielsová

Vydalo: nakladatelství Host
Překlad: Markéta Polochová
Počet stran: 264
Vazba: pevná
Vydáno: 2/2020
ISBN: 978-80-275-0005-5

Přečtěte si více o knize Kukačka, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host. A nezapomeňte si také prolistovat krátkou ukázku.

Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

O autorce

Natalie Danielsová je pseudonym scenáristky, spisovatelky a herečky Clary Salamanové (nar. 1967), kterou můžete znát jako detektiva seržanta Claire Stantonovou ze seriálu Poldové. Žije střídavě v Londýně a v severním Španělsku.
(Zdroj informací: nakladatelství Host)

 

Vyhrajte knihu Kukačka

Connie prodělala nervové zhroucení, během kterého prý spáchala strašný zločin. Ona si na něj však nevzpomíná a v mlze má i události, které mu předcházely. Nechápe, proč ji na psychiatrii navštěvuje pouze manžel a zbytek rodiny i přátelé se od ní distancují. Co udělala tak hrozného? Na to se pokusí přijít s pomocí soudní psychiatričky Emmy Robinsonové a vy se k nim můžete přidat v knize Natalie Danielsové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Kukačka vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kukačka
probíhá od 13. do 26. února 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 detektivky Kukačka

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKukačka

Danielsová, Natalie

Host, 2020

Vyhrajte drsný návrat do reality - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. Lube napsal:

    Dobrý den, děkuji za poslání knížky Byla jednou jedna řeka ze 20.ledna.

  2. Tynka733 napsal:

    Děkuji moc za Kukačku, přilétla rychlostí blesku :)

Napsat komentář