Zasoutěžte si o pátrání po ztraceném dítěti

stoprocentni-matky-perex
V brooklynském parku se dvakrát týdně schází skupina matek, které si během společně strávených chvil chtějí odpočinout od kolotoče nekončících mateřských povinností. A celkem se jim to i daří, alespoň dokud nezmizí dítě jedné z nich.

Drsné vystřízlivění po skleničce v baru

NA JEDINÝ VEČER VYPNOUT. UŽÍT SI TROCHU ZÁBAVY. CHTĚLA JENOM TAK MÁLO…

Říkají si májové mámy, protože se jim všem děti narodily v květnu. Dvakrát týdně se scházejí v brooklynském parku, aby se vymanily z únavné rutiny mateřských starostí a probraly spolu radosti, strach a úzkosti své nové životní etapy, která se točí kolem dětí. Tu a tam si dopřejí drink v nedalekém módním baru. Jednoho horkého červencového večera se ale něco děsivě zvrtne: chlapečka jedné z matek někdo unese.

MATEŘSKÉ ŠTĚSTÍ A ŽENSKÉ PŘÁTELSTVÍ MŮŽE PROBUDIT I KRUTOU A ZLOU ODEZVU…

Winnie, svobodná maminka, jen nerada nechala šestitýdenního Midase s najatou studentkou, ale kamarádky ji přemluvily, ať není přehnaně ustrašená. Jenže malý Midas zmizel – a pak následuje nervy drásající překotné úsilí o jeho nalezení. Policisté kladou znepokojivé otázky a Winniino soukromí se stává vydatným soustem pro bezohledná média. Ostatní ženy sice mají vůči rezervované Winnie výhrady, tři z nich se ale i tak rozhodnou, že podniknou maximum, aby jí pomohly. Na světlo vycházejí pečlivě skrývaná tajemství, přátelství se bortí, manželské vztahy jsou vystaveny těžkým zkouškám…

 

Stoprocentní matky

Autorka: Aimee Molloyová

Vydalo: nakladatelství Leda
Překlad: Lucie Menclíková
Počet stran: 352
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2019
ISBN: 978-80-7335-598-2

Přečtěte si více o knize Stoprocentní matky, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Leda.

Nakladatelství Leda vzniklo v roce 1992 a je jediným českým vydavatelstvím specializovaným na jazykové slovníky, učebnice a příručky a na naučné slovníky. Jako jediné nakladatelství u nás se systematicky věnuje jak hlavním světovým jazykům, tak jazykům menších národů a států. Usiluje o vysokou odbornou úroveň své produkce, o její kvalitu, serióznost a uživatelskou přitažlivost.

 

Vyhrajte knihu Stoprocentní matky

Winnie se rozhodla vyrazit si s ostatními maminkami a trochu si odpočinout od mateřských povinností, zatímco malého Midase bude hlídat najatá studentka. Místo uvolnění ji však čeká drsný návrat domů – chlapeček totiž beze stopy zmizí. Winnie se pro média i policisty stává krkavčí matkou, která nechá šestitýdenní dítě s chůvou, aby se mohla jít bavit, přesto se najdou i lidé, kteří se jí snaží pomoci. Čím déle se Midas pohřešuje, tím více tajemství vyplouvá na povrch a nejedno přátelství a manželství musí podstoupit těžké zkoušky. Přečtěte si v napínavém thrilleru americké spisovatelky Aimee Molloyové, zda se Winnie podaří syna vypátrat.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Leda vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Stoprocentní matky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Stoprocentní matky
probíhá od 11. do 24. listopadu 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Stoprocentní matky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeStoprocentní matky

Molloyová, Aimee

Leda, 2019

Napsat komentář