Příběhy ze sportovní síně slávy

pribehy-sampionu-pro-budouci-sportovni-hvezdy-perex
Máte doma nadšeného malého sportovce, jehož největšími vzory jsou velké sportovní hvězdy? Pořiďte mu krásně ilustrovanou knížku příběhů, kde se dozví mnoho nových postřehů ze života slavných fotbalistů, tenistů, boxerů a dalších.

Sportovní legendy a světové hvězdy: tato kniha představuje 100 mimořádných příběhů mužů a žen, kteří po právu vstoupili do sportovní síně slávy, a to nejen díky svým úspěchům, ale také díky tomu, že byli naprosto jedineční. Byli velkými osobnostmi a měli v sobě odhodlání překonat jakékoli hranice. Od boxera Muhammada Aliho až po tenistku Serenu Williamsovou, od maratonce Abebe Bikily až po legendární ragbyový tým All Blacks. Stovka portrétů odkrývá kuriózní a méně známá fakta ze života úspěšných sportovců a sportovkyň z různých dob a částí světa. U každého medailonku najdete také ilustraci s podobiznou sportovce, která dokresluje jeho příběh i výjimečnost. Autory těchto portrétů jsou vybraní výtvarní umělci.

 

Příběhy šampionů – Pro budoucí sportovní hvězdy

Autor: Giorgio Cabello
Přeložila: Irena Šifaldová

Počet stran: 210
Vazba: pevná bez přebalu
Formát: 190×250 mm
ISBN: 978-80-88276-88-3
Doporučená cena: 389 Kč

Knihu Příběhy šampionů – Pro budoucí sportovní hvězdy vydalo nakladatelství PRESCO GROUP a.s..

 

Ukázka z knihy

Pribehy sampionu_ukazka3Pribehy sampionu_ukazka4

Prohlédněte si další ukázky.

 

Knihy pro děti Ella & Max

Přečtěte si další zábavné i poučné tituly z dětské edice Ella & Max, např. Kočky v akci!, Atlas mýtů, Červenou, Modrou a Zelenou knihu pohádek, Příběhy pro kluky, kteří se nebojí být výjimeční, Příběhy pro kluky, kteří se nebojí být výjimeční 2Příběhy pro holky, které se nebojí být výjimečné, Příběhy pro děti, které se nebojí být výjimečné, Velkou knížku HASIČI pro malé vypravěče, Velkou knížku STAVBA a ZVÍŘATA pro malé vypravěče, Velkou knížku FARMA pro malé vypravěče, Neuvěřitelný příběh O obrovské hrušce a mnoho jiných příběhů plných zajímavostí i legrace.


Společnost PRESCO GROUP a.s. byla založena v roce 1995. Vydává vlastní kolekce nástěnných, stolních a speciálních kalendářů a diářů. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. Své portfolio rozšířila o vydávání knih. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePříběhy šampionů pro budoucí sportovní hvězdy

Cabello, Giorgio

PRESCO GROUP a.s., 2019

Napsat komentář