Intergalaktické dobrodružství pro děti

vladanaaprasopesnahled
Dobrodružství dívky Vladany a jejího zvířecího kamaráda Prasopsa pokračuje na další hodinové audionahrávce. Vypravte se s nimi střežit vesmír!

Co se stane, když se desetiletá holka rozhodne být intergalaktickou strážkyní?
Vladana pochází z malé planetky Zeměmě (nepovedené kopie naší Země), právě ukončila školu a je tím pádem vlastně dospělá. Má tedy nejvyšší čas zažít nějaké pořádné dobrodružství. Poslechnete si sci-fi seriál o útěku z domova, vzpouře strojů a přátelství s jedním zvláštním kouzelným zvířetem.

Ukázka textu

TAKŽE. Je mi 10 a jsem ze Zeměmě. Asi o tom nemáte ani páru, ale Zeměmě je malá planetka, která vznikla, když se někdo kdysi dávno pokusil okopírovat vaši Zemi. Úplně se to ale nepovedlo, a proto je Zeměmě poloviční, takže i den i noc jsou poloviční, ale lidi, zvířata i všecko ostatní je stejně velký.
Moje dobrodružství začalo na konci třetí třídy, když jsem dostala svoje úplně poslední vysvědčení. U nás chodíme do školy od 7 do 10 let a od 10 do 30 zase do práce, takže jsem konečně skončila školu, kde už jsme se stejně nic novýho neučili…

Vladana a Prasopes 2 (audiokniha)

Autorka: Barbora Haplová
Interpretka: Tereza Dočkalová

Vazba: CD
ISBN: 8590236103825
Doporučená cena: 229 Kč

Audioknihu Vladana a Prasopes 2 vydalo nakladatelství Radioservis, kde najdete i audioukázky.

 

O interpretce

Tereza Dočkalová už během studia herectví na ostravské Janáčkově konzervatoři hostovala v Těšínském divadle, v Divadle loutek a posléze v Komorní scéně Aréna v Ostravě, kde na sebe upozornila jako Nina Zarečná v Čechovově Rackovi. Sem také po škole nastoupila do stálého angažmá. Od roku 2013 je členkou souboru pražského Divadla pod Palmovkou, kde se objevuje v řadě představení. V roce 2018 obdržela Cenu Thálie za mimořádný jevištní výkon v inscenaci Henrika Ibsena Nora a o šest let dříve získala stejné ocenění v kategorii herečka do 33 let. Pravidelně spolupracuje s Českou televizí a rozhlasem. V poslední době je známá také jako moderátorka humorně kontroverzního feministického online video pořadu Branky Body Kokoti.


Radioservis je největším výrobcem audiozáznamů v České republice. Jeho záměrem je postupně zpřístupnit rozhlasový archiv (mluvené slovo, hudbu a další pořady), tak i fyzické nosiče na jednom místě online. Nabízené záznamy pořadů jsou dodávány ve vysoké kvalitě upravené zvukovými mistry.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVladana a Prasopes 2 (audiokniha)

Haplová, Barbora

Radioservis, 2019

Napsat komentář