Zahrajte si o love story rodící se na lístečcích

spolubydlici-perex
Tiffy zoufale potřebuje někde bydlet a Leon hledá spolubydlící, ale má to háček – v jeho bytě je jen jedna postel, takže novým spolubydlícím musí být někoho, kdo pracuje, když on je doma, a vrací se v době, kdy je Leon v práci. Může ale takové uspořádání fungovat?

Podivná varianta spolubydlení

Tiffy Moorová potřebuje levné bydlení, a to rychle. Leon Twomey žije v bytě s jednou postelí, má noční směny a potřebuje peníze. Jejich přátelé si myslí, že jsou šílení, ale jde přece o dokonalé řešení: Leon přes den přebývá v bytě, zatímco Tiffy je v práci, a ona tam zase tráví čas večer a v noci. Nepotkávají se, přesto spolu začnou navazovat vztah prostřednictvím vzkazů na lístečcích, které si v bytě nechávají. Brzy se ale ukáže, že jejich uspořádání nebude tak jednoduché, jak se zpočátku zdálo…

 

Spolubydlící

Autorka: Beth O’Leary

Vydalo: nakladatelství Motto
Počet stran: 416
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 8/2019
ISBN: 978-80-267-1568-9

Přečtěte si více o knize Spolubydlící, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Motto patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout ukázku.

Motto-AM

Nakladatelství Motto vydává kvalitní českou beletrii a romány. Významnou součástí portfolia jsou i kvalitní detektivky severských, anglických a amerických autorů. Uvádí na trh knihy nových žánrů, například foodwritingové romány. Nejen ženám jsou pak určeny tituly psychologické.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, Egmont, Kniha Zlín, Vyšehrad, Panteon, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading a Palmknihy a nabízí díky tomu široké spektrum mediálních produktů – knih, e-knih a audioknih.

 

Ukázka z knihy

„Samozřejmě že se s tímhle L. Twomeym napřed setkám. Pokud si nepadneme do oka, nevezmu to.“
Po chvíli Mo kývne hlavou a zmáčkne mi rameno. Všichni se odmlčíme tím způsobem, jak to lidé dělají, když dohovoří o něčem obtížném – jsou napůl vděční, že to mají za sebou, napůl se jim uleví, že to celé zvládli.
„Fajn,“ povídá Gerty. „Fajn. Dělej, co musíš. Určitě pořád lepší než žít v takovém chlívě.“ Vyrazí spěšně z bytu, jen na poslední chvíli se otočí na realitního agenta, vstupujícího zpátky dovnitř z balkonu. „A vy,“ vmete mu do obličeje, „jste vředem na tváři lidstva.“
Agent jen zamrká, když Gerty práskne předními dveřmi. Následuje dlouhé, trapné ticho.
Hasí svou cigaretu. „Takže máte zájem?“ ptá se mě. (str. 14)

 

Vyhrajte knihu Spolubydlící

Tiffy Moorová nutně potřebuje bydlení, ovšem moc možností, které by si finančně mohla dovolit, zřejmě neexistuje. Až jednoho dne najde inzerát, ve kterém Leon Twomey nabízí sdílení svého bytu. Je to šílený nápad, který se jejím kamarádkám Mo s Gerty příliš nezamlouvá, ale Tiffy je zoufalá, proto se rozhodne zareagovat. Začne bydlet s mužem, se kterým se střídá v jedné posteli a komunikuje s nímpouze prostřednictvím vzkazů na lístečcích zanechanými po bytě. Jenže jak se ukáže, toto uspořádání nebude tak jednoduché, jak na začátku vypadalo. Přečtěte si, jak tuto situaci Tiffy s Leonem vyřeší, v románu britské autorky Beth O’Leary.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Motto patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Spolubydlící vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Spolubydlící
probíhá od 6. do 19. srpna 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Spolubydlící

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSpolubydlící

O'Leary, Beth

Motto, 2019

Zahrajte si o love story rodící se na lístečcích - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Anicka59 Anicka59 napsal:

    Dnes jsem obdržela tuto knihu za kterou moc děkuji. Již se těším, až se do ní začtu ! Kniha došla zcela v pořádku a udělala velkou radost!

Napsat komentář