Příběh každé z nás

pribeh-perex
Přečtěte si vtipný, jednoduchý, ale laskavý příběh ženy, který vás provede jejím dětstvím, dospíváním i zralým věkem. Vypráví o výzvách, možnostech a o tom, že by se člověk nikdy neměl vzdávat.

Román Příběh líčí důvěrným a zároveň velmi prostým způsobem životní peripetie ženy z generace Husákových dětí, se všemi jejími vzlety i bolestnými pády od její první vzpomínky, až do současnosti. Laskavě a humorně vypráví o okamžicích lidského štěstí i neštěstí, o hledání odpovědí na důležité otázky, o ceně a síle přátelství, lásky a humorného nadhledu, o nalézání sama sebe i o tom, že ke skutečnému štěstí nakonec stačí tak málo – jen chtít, otevřít oči, věřit si, snít, a nikdy se nevzdat… Přijměte přátelské pozvání a pojďte se projít bezstarostným dětstvím, pobavit četnými úskalími dospívání, prožijte nečekané životní události i promarněné šance, znovuzrození z popela, nechte se strhnout nezapomenutelně krásnými i bolestnými zážitky, ve kterých hrdinka Příběhu postupně dozrává v sebevědomou ženu, partnerku a matku. A kdo ví? Možná zjistíte, že tahle úsměvná kniha je tak trochu i o Vás… Autorkou obálky a dětských ilustrací je devítiletá Julie.

 

Příběh

Kniha bílá
Autorka: D. D. Gabrová

Počet stran: 326
Vazba: pevná s přebalem
Formát: 155×215 mm
ISBN: 978-80-270-6006-1
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Příběh vydalo nakladatelství D. D. Gabrová.

 

Ukázka z knihy

Pribeh_Kniha bila

Další ukázky najdete na autorčiných stránkách.

 

D. D. Gabrová

D. D. Gabrová ráda čte a poslouchá vyprávění životních příběhů. Jejím cílem je prožít život tak, aby s ním byla spokojená a cítila se dobře, a jejím snem je napsat tolik knih, kolik jich jenom napsat stihne. Knížka Příběh je pouze první v řadě. Přečtěte si také naše tipy, kde najdete více informací o Příběhu a dalších knihách pro ženy.

Informace byly čerpány z autorčiných stránek.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePříběh
Kniha bílá

Gabrová, D. D.

D. D. Gabrová, 2019

Napsat komentář