Nejúčinnější manipulativní techniky a triky

Manipulativni retorika
Manipulace nemusí mít pouze negativní význam. Podle úspěšného trenéra rétoriky manipuluje každý člověk, ať už vědomě či nevědomě. A díky jeho příručce se čtenáři naučí triky, jak ovládnout pozitivní manipulaci a vytěžit z ní co nejvíc.

Hodní už jsme byli, nyní je čas na špičkovou rétoriku – manipulativní, provokativní a zaručeně úspěšnou!
Chcete umět skrytě ovlivňovat ostatní ve svůj prospěch?
Chcete vystupovat sebejistě, i když nemáte tušení, o čem je řeč?
Chcete, aby druzí uvěřili vaší pravdě?
Zásada číslo 1: Poznej soupeře.
Zásada číslo 2: Neber ohledy.
Zásada číslo 3: Manipuluj dříve, než zmanipulují tebe!
Manipulujeme neustále. Jako děti, kolegové, partneři, rodiče… Manipulace přitom nemusí být nemorální a nemusí škodit ostatním, i když z ní sami máme prospěch. Proto se manipulace nebojte!
Mezinárodně úspěšný trenér rétoriky ve své knize prozrazuje nejúčinnější manipulativní techniky a triky. Dozvíte se, jak si umět vynutit souhlas, jak vzbudit sympatie, ukončit nepříjemné diskuze nebo jak využívat podvodné argumenty a manipulativní řeč těla. Naučíte se také využívat jazykové triky, argumentační klamy a kognitivní zkreslení. S jeho tipy a radami budete mít vždy a všude poslední slovo!

Ukázka z knihy

Lidmi ve svém okolí manipulujete od narození. Denodenně. A oni manipulují vámi. Také denodenně. Otázkou je: Kdo bude úspěšnější? Kdo se prosadí? A kdo bude muset ustoupit?
A protože mi teď pravděpodobně ještě nevěříte, že člověk je rozený manipulátor a že aby se prosadil své zájmy, manipuluje bez ustání od chvíle, co spatří světlo světa, až do skonání, uvedeme si zde několik příkladů z každodenního života. (str. 9)

Manipulativní rétorika

Nejlepší manipulativní triky a techniky
Autor: Wladislaw Jachtchenko
Přeložila: Iva Michňová

Počet stran: 208
Vazba: brožovaná
Formát: 167×240 mm
ISBN: 978-80-271-2205-9
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Manipulativní rétorika vydalo nakladatelství Grada. A nezapomeňte si prolistovat ukázku.

O autorovi

Wladislaw Jachtchenko je řečník a vyhledávaný business kouč, cenami ověnčený expert, trenér komunikace, autor, právník, a politolog.


Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeManipulativní rétorika
Nejlepší manipulativní triky a techniky

Jachtchenko, Wladislaw

Grada, 2019

Napsat komentář