Zasoutěžte si o další nálož veselých příhod malé Viki

dite-skolkou-povinne-perex
Každý, kdo má ve svém okolí nějaké děti, ví, že díky jejich bezprostřednosti není nouze o humorné situace. Ani pětiletá Viki není jiná, o čemž se můžete přesvědčit v další knize jejího otce M. M. Cabicara, která je plná nových veselých příhod.

Rozverné příhody malé Viki

POZOR! Viki je zpět!

Další skvělá nálož vtipných a roztomilých příhod, které prožívají všichni dospělí, jejichž dítě se chystá do školy. Okouzlující a bezprostřední „kousky“ pětileté Viki jsou podané autorem, který má dar vidět humor běžných situací a vystihnout každodenní zážitky tak, až máte pocit, že v tom nejste sami!

Rozverné příběhy si získaly statisíce příznivců a ti se shodují v jediném: „Při čtení nejezte ani nepijte! A pokud vaše dítě spí, zamkněte se s knihou za čtvery polstrované dveře.“

 

Dítě školkou povinné: Jak nacpat věci do tatínka

Autor: M. M. Cabicar

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 184
Vazba: brožovaná
Vydáno: 4/2019
ISBN: 978-80-247-3514-6

Přečtěte si více o knize Dítě školkou povinné: Jak nacpat věci do tatínka, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Dítě školkou povinné: Jak nacpat věci do tatínka

S dětmi je zkrátka legrace, a i když se někdy při jejich bezprostředních komentářích a dotazech můžete červenat studem, po čase se jim zasmějete. A nebojte se, nejste v tom sami, o čemž vás M. M. Cabicar už několikrát přesvědčil ve svých knihách, ve kterých čtenářům přináší humorné příhody a situace, které mu přináší každodenní péče o dceru Viki. Pobavte se u těch nejnovějších.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Dítě školkou povinné: Jak nacpat věci do tatínka vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Dítě školkou povinné: Jak nacpat věci do tatínka
probíhá od 17. do 30. května 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Dítě školkou povinné: Jak nacpat věci do tatínka

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDítě školkou povinné: Jak nacpat věci do tatínka
Další skvělé příhody očima odvážného otce

Cabicar, M. M.

Cosmopolis, 2019

Napsat komentář