Získejte sci-fi román o poslední naději na přežití

hridel-perex
Planeta Země umírá a její povrch se mění ve zmrzlou pustinu, ve které lze najít už jen několik ostrovů tepla. Ty má na svědomí neomezená energie tajemné hřídele, ale tento záhadný útvar s sebou přináší i cosi zlého. Co skrývá?

Přínos i zkáza pro lidstvo

Umírající Zemí prostupuje tajemný kovový ingot, roztáčející poslední špetky naděje na přežití. Hřídel vytváří ostrovy tepla vzdor zmrzlému světu a předává svou neomezenou energii lidským vynálezům. Avšak i cosi zlého se skrze její tělo přenáší. Snad jsou to projevy změn, snad poselství blížícího se zániku. Na cestu za odhalením této záhady se vydává dvojice dobrodruhů a podivná bytost, neznající svůj původ, ani důvody své existence mezi lidmi.

 

Hřídel

Autor: Ivo Hury

Vydalo: nakladatelství True Paperback
Počet stran: 244
Vazba: brožovaná
Vydáno: 4/2019
ISBN: 978-80-87571-09-5

Přečtěte si více o knize Hřídel, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Hřídel

Zdá se, že tajemná hřídel ukrytá v nitru Země by pro lidstvo mohla znamenat spásu a naději – vytváří totiž ostrovy tepla uprostřed jinak zmrzlého světa a svou neomezenou energií pohání lidské vynálezy. Pomalu se však ukazuje, že skrze její tělo proudí i zlé síly, které by mohly být naopak předzvěstí brzkého zániku. Vydejte se i vy odhalit záhadu hřídele v postapokalyptickém sci-fi románu, který napsal český spisovatel Ivo Hury.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Hřídel vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Hřídel
probíhá od 12. do 18. května 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 sci-fi romány Hřídel

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHřídel

Hury, Ivo

True Paperback, 2019

Získejte sci-fi román o poslední naději na přežití - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. avrilka1 napsal:

    Dobrý den, dnes dorazila výhra v podobě knihy Hřídel. Moc děkuji, brzy se pustím do jistě napínavého čtení:)

Napsat komentář