Vyhrajte boj s tajemnou postavou skrytou ve stínu

postava-ve-stinu-perex
Lewise Barnavelta a jeho kamarádku Ritu Rose fascinují staré kouzelnické knihy strýčka Jonathana, a i když moc dobře ví, že by je neměli ani číst, natož zaklínadla zkoušet, tento zákaz poruší. Ovšem magie, kterou tím probudí, rozhodně není dobrá.

Síla magického amuletu

Druhý příběh Lewise Barnavelta začíná klukovskou rvačkou, které tlouštík Lewis jen vyděšeně přihlíží.

Nepere se ani nehraje fotbal, zato hodně čte – někdy i kouzelnické knihy strýčka Jonathana, který je čaroděj. Strýcovy knížky by číst neměl, jenže s kamarádkou Ritou Rose nedokážou odolat a s pomocí jedné oživí starý magický amulet, minci pro štěstí, která Lewise zavede tam, kam vlastně sám nechce.

Vydejme se za ním po napínavé cestě za temnou postavou, která se vynořila ze stínu!

 

Postava ve stínu

Autor: John Bellairs

Vydalo: značka King Cool
Překlad: Jaroslava Kočová
Počet stran: 144
Vazba: pevná
Vydáno: 3/2019
ISBN: 978-80-7585-021-8

Přečtěte si více o knize Postava ve stínu, kterou do soutěže věnovala značka King Cool patřící pod společnost Knihy Dobrovský. A nezapomeňte si také prolistovat ukázku.

Značka KING COOL přináší nejlepší čtení pro mladé dospělé, které znáte jako young adult. Můžete se těšit na nejkrásnější příběhy s nádechem fantastiky či výpravy do dalekých galaxií s hrdiny úžasných sci-fi eposů. Nebojíme se romance, která nenechá ani jedno oko suché a příběhů plných přátelství, až do skonání světa.

Společnost Knihy Dobrovský je rodinná firma, která se od jednoho stolku s knihami rozrostla na 32 prodejen po celé republice, ve kterých během roku pořádají desítky akcí pro všechny, kteří mají slabost pro dobré příběhy – autorská čtení, besedu nebo autogramiády. K tomu je pohání přes 1 milion spokojených zákazníků, kteří udělali radost sobě nebo někomu blízkému.

 

O autorovi

john-bellairsAmerický spisovatel John Bellairs se proslavil svou fantastickou sérií o Lewisu Barnaveltovi. Tato dvanáctidílná série si získala srdce nespočtu dětí i dospělých. Bellairs vystudoval univerzitu Notre Dame a získal magisterský titul z anglického jazyka na Chicagské univerzitě. Nejprve kombinoval psaní s profesí vysokoškolského profesora. Po roce 1971 se už psaní věnoval na plný úvazek.
(Zdroj informací a fotografie: společnost Knihy Dobrovský)

 

Vyhrajte knihu Postava ve stínu

Lewis Barnavelt rád čte a ještě raději si, přes zákaz, listuje v knihách strýčka Jonathana, který je čaroděj. Jednoho dne s Ritou Rose zajdou ještě dál, když se rozhodnou jedno z kouzel odříkat a oživit tím šťastnou minci dědečka Barnavelta. Magie se sice skutečně probudí, ale ne ta, ve kterou děti doufaly. Podaří se Lewise osvobodit z jejích spárů? To už si přečtěte v druhém dílu fantasy série Johna Bellairse.

Ve spolupráci se značkou King Cool patřící pod společnost Knihy Dobrovský vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Postava ve stínu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Postava ve stínu
probíhá od 18. dubna do 1. května 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 fantasy knihy Postava ve stínu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePostava ve stínu

Bellairs, John

King Cool, 2019

Napsat komentář