Chvilka tvoření

tipy_uvodni
Udělejte si alespoň někdy čas na tvoření! A pokud vaše oblíbené tvořivé činnosti zahrnují kreslení či skládání z papíru, určitě vás v dnešních tipech potěšíme výběrem knížek. Papírová vlaštovka na mnoho způsobů či kreslení anime pro vás už nebude žádný problém.

Každý jsme jako malí skládali papírové vlaštovky a většinou jsme byli zklamaní, jak špatně nám létají. To se teď může změnit – máte jedinečnou možnost stát se oblíbeným rodičem, tetou či strýcem, zkrátka expertem na skládání perfektních papírových vlaštovek, a to díky knize plné pozoruhodných návodů.

Papírové vlaštovky

25 rychle složených a ke startu připravených modelů
Autor: Thade Precht

Počet stran: 164
Vazba: brožovaná
Formát: 221×294 mm
ISBN: 978-80-271-2056-7
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Papírové vlaštovky vydalo nakladatelství Bambook.

Návody na složení 25 modelů úžasných a osvědčených papírových vlaštovek. Složení každého modelu je srozumitelně vysvětleno a postup vidíte na obrázcích.
K dispozici je také 55 barevných papírů velikosti A4, ze kterých složíte ty nejhezčí a nejpestřejší vlaštovky.

vlastovky

Prolistujte si více z knihy!

O nakladatelství

gradaNakladatelství Bambook je součástí nakladatelství Grada, které vydává knihy v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.

————————————————

Jste-li milovníky anime, či jen rádi cokoli kreslíte, knížka od Christophera Harta je pro vás ideální volbou pro rozšíření vašich dovedností.

Kreslení anime

Jak kreslit originální postavy podle jednoduchých předloh
Autor: Christopher Hart
Přeložila: Pavla Němečková

Počet stran: 144
Vazba: brožovaná
Formát: 228×255 mm
ISBN: 978-80-7413-393-0
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Kreslení anime vydalo nakladatelství Zoner Press.

Jak kreslit originální postavy podle jednoduchých předloh.
Nejlepší průvodce kreslením anime. Naučte se pomocí základních předloh a tvarů vytvořit bezpočet různých anime postav. Slavný kreslíř
Christopher Hart vás krok za krokem provede konstrukcí hlavy, těla a detailů, které dodají vašim postavám originální vzhled. Díky podrobným instrukcím zvládnete kresbu klasických postav školáků a školaček, puberťáků, zloduchů, humorných charakterů a fantasy postav.

anime

K dispozici je vám také kompletní verze ukázky.

O autorovi

Christopher Hart je jedním z nejprodávanějších autorů knih určených pro výtvarníky a animátory. Jeho knihy se staly standardem pro vyučování výtvarné výchovy v celé řadě zemí a dosud bylo vydáno více než 7 milionů výtisků jeho knih ve dvaceti jazycích.

Zdroj: christopherhartbooks.com

O nakladatelství

zonerpressVydavatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace. Stěžejní produkcí jsou praktické návody pro fotografy všech úrovní a široká řada knih v edici Naučte se kreslit a malovat… V nabídce vydavatelství nechybí ani populární témata z oblastí oblíbených výtvarných technik. To vše je doplněno aktivitami na sociální síti FB.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Co rádi tvoříte vy? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePapírové vlaštovky
25 rychle složených a ke startu připravených modelů

Precht, Thade

Grada, 2019

zobrazit info o knizeKreslení anime
Jak kreslit originální postavy podle jednoduchých předloh

Hart, Christopher

Zoner Press, 2019

Napsat komentář