Vyhrajte praktického pomocníka pro kreslení přírody

kresleni-prirody-perex
Když máte dobrého učitele, stačí vám pouze papír a obyčejná tužka, aby pod vašima rukama vznikly nádherné přírodní scenérie. Jako skvělý základ vám může posloužit příručka, o které si můžete přečíst v našem článku a vyhrát ji.

Příroda zachycená na papíře

kresleni-prirody-ukazka-1V praktické příručce Kreslení přírody vám Mark a Mary Willenbrinkovi zábavným a přátelským stylem výuky představí, jak realisticky zachytit svět kolem vás.

Naučíte se kreslit vodu a odraz ve vodě, sníh, led, pohoří, různé druhy stromů a mraků, přírodní jevy, jako blesk nebo tornádo, vodopád a v neposlední řadě také zvířata, protože ta do přírody samozřejmě nezbytně patří.

Bude vám stačit malý formát papíru, nemusíte se bát velkých ploch. Tím, že se ke kreslení používají jen tužky o různé tvrdosti, získáte perfektní povědomí o stínování a principech světla a stínu nezbytně potřebných pro různé druhy kresby a malby. Kniha vám pomocí jednoduchých příkladů poskytne důležité základy pro vaši budoucí tvorbu. Naučíte se, jak v praxi fungují známé koncepty, jako je perspektiva a kompozice, a spoustu dalšího.

 

Naučte se kreslit – Kreslení přírody

Autoři: Mary Willenbrink, Mark Willenbrink

Vydalo: nakladatelství Zoner Press
Překlad: Pavla Němečková
Počet stran: 128
Vazba: brožovaná
Vydáno: 2/2019
ISBN: 978-80-7413-375-6

Přečtěte si více o knize Naučte se kreslit – Kreslení přírody, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Zoner Press. Navíc si můžete také prohlédnout krátkou ukázku.

Nakladatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace. V roce 2007 byla nabídka vydavatelství rozšířena o řadu oblíbených knih Naučte se kreslit… a v roce 2008 o fantasy žánr v edici Zoner Fantazie a populární publikace s japonskou mangou a komiksy, které vychází pod logem Zoner Manga. Pro vydavatelství jsou velmi inspirativní webové diskuse, názory, tipy a přání čtenářů, které probíhají na Facebooku Manga Zoner, kde jsou stále nové aktuální informace.

 

Ukázka z knihy

kresleni-prirody-ukazka-2

 

Vyhrajte knihu Naučte se kreslit – Kreslení přírody

Setkali jste se někdy s tak krásným výhledem, že jste měli chuť vzít tužku a papír a nakreslit si ho, ale báli jste se, že by výsledek nedopadl podle vašich představ? Připravte se na příště a nastudujte si základy stínování, perspektivy a dalších užitečných věcí, díky kterým dokážete při troše cviku realisticky zachytit jakoukoli přírodní scenérii včetně jejích zvířecích obyvatel.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Zoner Press vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Naučte se kreslit – Kreslení přírody vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Naučte se kreslit – Kreslení přírody
probíhá od 22. března do 4. dubna 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Naučte se kreslit – Kreslení přírody

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNaučte se kreslit – Kreslení přírody
Pro kreslíře i začátečníky

Willenbrink, Mary - Willenbrink, Mark

Zoner Press, 2019

Vyhrajte praktického pomocníka pro kreslení přírody - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Liba53 napsal:

    Dobrý den, dnes jsem obdržela výhru – Naučte se kreslit – kreslení přírody. Mám z ní velikou radost a moc děkuji.

Napsat komentář