Získejte publikaci o síle kolektivního myšlení

sila-osmi-perex
Co pošleme do vesmíru, vrátí se nám v zesílené formě, proto vysílejte pozitivní myšlenky a možná si brzy začnete všímat změn k lepšímu. A co teprve, když svou sílu jednotlivce spojíte s dalšími lidmi. Přečtěte si více o síle kolektivního vědomí.

Když myšlenka uzdravuje

Objevte svou mimořádnou schopnost spojit sílu vlastní pozitivní myšlenky se silou druhých a začněte uvnitř i kolem sebe působit neuvěřitelné změny k lepšímu…

Lynne McTaggartová ve své knize předkládá převratné, ohromující poznatky o zázračné síle myšlenky, sdílené skupinou, a o jejím bumerangovém efektu.
Co vysíláme do vesmíru, to se k nám vrací v zesílené formě. Přestože je síla úmyslu – energie pozitivní myšlenky – obecně vnímána jako zdroj změn, nesmírná síla myšlenky sdílené skupinou dosud prozkoumána nebyla.

V Síle osmi přináší Lynne McTaggartová, odbornice na spirituální vědu, pozoruhodné výsledky deset let trvajících experimentů zaměřených na to, jak může myšlenka sdílená osmi lidmi uzdravovat a měnit celý svět k lepšímu. Na základě nejnovějších vědeckých poznatků z oblasti výzkumu mozku, experimentů Gregga Bradena (autora knihy MATRIX, Božský zdroj) i výsledků vlastního univerzitního bádání zde představuje solidní důkazy o tom, že existuje síla kolektivního vědomí i jak funguje.

S pomocí této poutavé a jednoduše srozumitelné knihy se můžete naučit uvolnit energii ukrytou ve vašem nitru a používat ji k tomu nejlepšímu účelu – k uzdravení sebe i světa kolem.

 

Síla osmi

Autorka: Lynne McTaggartová

Vydalo: nakladatelství Metafora
Překlad: Lumír Mikulka
Počet stran: 328
Vazba: polotuhá flexo
Vydáno: 10/2018
ISBN: 978-80-7359-569-2

Přečtěte si více o knize Síla osmi, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

„Nevymýšlejte si žádná zlepšení, pokud k nim nedojde,“ řekla jsem.
V neděli ráno jsem požádala příjemce společně vysílaných myšlenek, aby se přihlásili a podali zprávu, jak se cítí. V přední části místnosti se seřadilo zhruba deset lidí. Postupně jsme každému půjčili mikrofon.
Jedna žena trpěla nespavostí a nočním pocením. Během uplynulé noci se ale poprvé po mnoha letech dobře vyspala. Další žena, kterou sužovaly silné bolesti nohy, sdělila, že během sezení předchozího dne bolest zesílila, ale poté měla nejslabší bolesti, jaké pamatuje za posledních devět let. Žena s chronickou migrénou prohlásila, že když se probudila, byla bolest hlavy pryč. U další osoby se vytratila bolest žaludku a syndrom podrážděného střeva. Žena trpící depresemi cítila, že je na tom lépe. V tomto duchu to pokračovalo následující hodinu.

 

Vyhrajte knihu Síla osmi

Odbornice na spirituální vědu Lynne McTaggartová zkoumala deset let, jak pouhá myšlenka může uzdravovat a měnit svět k lepšímu, když ji sdílí osm lidí. Své poznatky a důkazy o neobyčejné síle kolektivního vědomí sepsala v publikaci, kterou můžete vyhrát v naší soutěži.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Síla osmi vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Síla osmi
probíhá od 17. do 23. března 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o dvě knihy Síla osmi

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSíla osmi
Transformační síla kolektivního vědomí

McTaggartová, Lynne

Metafora, 2018

Napsat komentář