Vyhrajte možnost zúčastnit se vesmírné mise

nyxia-perex
Když se Emmetovi naskytne příležitost, aby navždy zabezpečil svou rodinu, neváhá ani chvíli. Přestože by ho účast v projektu Genesis 11 mohla stát život, vidina lepšího života pro rodiče je pro něj důležitější. Ale je schopen udělat opravdu cokoliv?

Vyhrát, nebo zůstat dobrým člověkem?

Nyxia – nejcennější látka ve vesmíru dokáže proměnit váš bídný život v lesk a slávu. Ale při pokusu o její získání můžete ztratit víc než jen čas. Troufnete si kvůli ní i zemřít?

Život Emmetta Atwatera rozhodně není procházka růžovou zahradou. Jeho matka bojuje s rakovinou, otec neustále pracuje, aby uživil rodinu. Jednoho dne se naskytne příležitost, jak rodinu navždy zabezpečit. Příležitost, která ho možná bude stát život. Přesto Emmet neváhá a přihlásí se do projektu Genesis 11, kde s dalšími chlapci a děvčaty z celého světa trénuje pro vesmírnou misi.

Pouze osm z nich bude vybráno pro cestu na planetu Eden, kde se nachází vzácná látka Nyxia, a získá bohatství a slávu. Jenomže cesta za vítězstvím je může stát život. Emmett se bude muset postavit tváří v tvář konečnému rozhodnutí: vyhrát za každou cenu, nebo najít způsob, jak bojovat a zůstat dobrým člověkem.

 

Nyxia

Autor: Scott Reintgen

Vydalo: značka King Cool
Počet stran: 392
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 2/2019
ISBN: 978-80-7585-063-8

Přečtěte si více o knize Nyxia, kterou do soutěže věnovala značka King Cool patřící pod společnost Knihy Dobrovský.

 

KingCool-logo

Značka KING COOL přináší nejlepší čtení pro mladé dospělé, které znáte jako young adult. Můžete se těšit na nejkrásnější příběhy s nádechem fantastiky či výpravy do dalekých galaxií s hrdiny úžasných sci-fi eposů. Nebojíme se romance, která nenechá ani jedno oko suché a příběhů plných přátelství, až do skonání světa.

Společnost Knihy Dobrovský je rodinná firma, která se od jednoho stolku s knihami rozrostla na 32 prodejen po celé republice, ve kterých během roku pořádají desítky akcí pro všechny, kteří mají slabost pro dobré příběhy – autorská čtení, besedu nebo autogramiády. K tomu je pohání přes 1 milion spokojených zákazníků, kteří udělali radost sobě nebo někomu blízkému.

 

O autorovi

Americký spisovatel Scott Reintgen vyrůstal v Severní Karolíně mezi 14 bratranci. Odjakživa byl velkým snílkem, a tak není divu, že se s nadšením zhostil role rodinného vypravěče. Užíval si ji natolik, že se rozhodl zasvětit svá studijní léta literatuře. To ho nakonec dovedlo až ke kariéře učitele angličtiny a kreativního psaní.
(Zdroj informací: společnost Knihy Dobrovský)

 

Vyhrajte knihu Nyxia

Z projektu Genesis 11 má vzejít osm nejlepších, kteří budou vysláni na misi na planetu Eden a získají tím nejen slávu, ale především ohromné bohatství. Emmettovi by se peníze hodily, protože by mohl konečně ulevit svému otci, který se musí neustále dřít, aby zabezpečil rodinu a především umírající manželku. Ovšem existuje způsob, jak vyhrát, aniž by Emmett musel slevit ze svých morálních zásad a zůstal dobrým člověkem? To si přečtěte v prvním díle stejnojmenné sci-fi série Scotta Reintgena.

Ve spolupráci se značkou King Cool patřící pod společnost Knihy Dobrovský vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Nyxia vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nyxia
probíhá od 7. do 20. února 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 sci-fi knihy pro mladé Nyxia

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNyxia

Reintgen, Scott

King Cool, 2019

Vyhrajte možnost zúčastnit se vesmírné mise - DISKUZE

Počet reakcí: 7
  1. Josef napsal:

    Včera pošta doručila knihu Pár kroků vpřed. Děkuji.

  2. cert napsal:

    Přeji krásný den moc děkuji dnes přišla kniha ,,Ještě to nebalím,vzkazuje babička“.Ještě jednou díky.S úctou Bárta

  3. Ajrad1981 napsal:

    Dobrý den.
    Nevíte náhodou, zda již byly výhry rozesílány? Děkuji.

Napsat komentář