Zahrajte si o originálně pojatou biografii Davida Bowieho

bowie-ilustrovany-zivotopis-perex-b
Život Davida Bowieho byl stejně pestrý, jako jsou stránky ilustrované biografie, která vás seznámí se životem tohoto všestranného umělce. Pokud patříte mezi jeho fanoušky, nebo si jen toužíte přečíst originální životopisnou knihu, zkuste tuto.

Bowie – muž mnoha tváří

khp0392_bowie_ilustrovany zivotopis_blok.inddDavid Bowie byl více než zpěvák, více než umělec. Jeho vliv na moderní popkulturu je nesmazatelný.

Poznejte muže mnoha tváří, kontroverzní ikonu hudebního světa i jeho alter ego Ziggyho Stardusta. Beletrizovaná biografie s fantaskními ilustracemi a surrealistickými motivy odráží to, co Bowie celý svůj život představoval – směsici obrovského talentu, nápaditého stylu i křehké duše. Budete mít pocit, že životní dráhu Bowieho posloucháte přímo z jeho úst.

 

Bowie: Ilustrovaný životopis

Autor: Ruiz Fran

Vydalo: nakladatelství CPress
Ilustrace: María Hesseová
Počet stran: 168
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2018
ISBN: 978-80-264-2168-9

Přečtěte si více o knize Bowie: Ilustrovaný životopis, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství CPress patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout a přečíst ukázku.

cpress-AM

Nakladatelství CPress systematicky rozšiřuje svou knižní nabídku zejména v oblastech knížek pro nejmenší, cestování, historie a military, hobby, auto-moto, zdraví a životní styl, příroda a zahrada, umění a kultura a technika a věda. Novým knižním oborem, který si už pevně vydobyl své místo v našem nakladatelství, jsou kuchařky, jak pro dospělé tak i pro děti.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, Egmont, Kniha Zlín, Vyšehrad, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading a Palmknihy.

 

Ukázka z knihy

khp0392_bowie_ilustrovany zivotopis_blok.indd

 

Vyhrajte knihu Bowie: Ilustrovaný životopis

David Bowie byl nejenom výborný zpěvák, ale také herec, hudební skladatel, multiinstrumentalista, producent a malíř – zkrátka muž mnoha tváří. A právě jeho všestrannost, talent a nápaditý styl byly možná inspirací k vydání originálně zpracované ilustrované biografie. Přečtěte si o životě této lehce kontroverzní ikony hudebního světa.

Ve spolupráci s nakladatelstvím CPress patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Bowie: Ilustrovaný životopis vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Bowie: Ilustrovaný životopis
probíhá od 29. ledna do 11. února 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o tři knihy Bowie: Ilustrovaný životopis

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBowie: Ilustrovaný životopis

Fran, Ruiz

CPress, 2018

Zahrajte si o originálně pojatou biografii Davida Bowieho - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. Marci55 napsal:

    Dobrý den,nevíte prosím, zda byla již kniha odeslána? Děkuji

Napsat komentář