Vyhrajte biografii kontroverzního rockového zpěváka

dlouha-trnita-cesta-z-pekla-audiokniha-perex
Jméno Brian Warner vám pravděpodobně nic neřekne, dokud nezjistíte, že používá pseudonym Marilyn Manson. Jeho kontroverzní zjev je nepřehlédnutelný. A pokud chcete nahlédnout i do jeho duše, zaposlouchejte se do jeho autobiografie.

Z křesťanské školy na rocková pódia

Dlouhá trnitá cesta z pekla provádí skandálním životem jedné z nejkontroverznějších hudebních ikon. Audiokniha stejně otevřená, drsná, fascinující i vulgární jako sám Marilyn Manson.

Autobiografie Briana Warnera vystupujícího pod pseudonymem Marilyn Manson využívá motivu z Dantova Pekla – v němž jednotlivé kruhy znázorňují postupné fáze vývoje Mansonova života od vyděšeného žáčka křesťanské školy až po apoteózu v podobě antikristovské superhvězdy.

Dlouhá trnitá cesta z pekla je nanejvýš skandální, ale také vtipná, sarkastická a čtivá kniha, která je také v celosvětovém měřítku uznávána jako jedna z nejlepších rockových biografií vůbec. Manson se ve své biografii nebojí vyzpovídat ze všech svých dětských obav a strachů, sebenenávisti, krutosti vůči sobě i ostatním, rozervanosti, zálibě v drogách i setkání s okultismem a satanismem. Ale kdo by taky čekal romantický román od nejtemnější americké celebrity všech dob.

 

Dlouhá trnitá cesta z pekla

Autoři: Neil Strauss, Marilyn Manson

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Kajetán Písařovic
Překlad: Jiří Zavadil, Lenka Čížková
Délka: 12 hodin 8 minut
Vydáno: 12/2018

Přečtěte si více o audioknize Dlouhá trnitá cesta z pekla, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Marilyn Manson vlastním jménem Brian Warner je americký zpěvák německo-polského původu a zakladatel skupiny Marilyn Manson and the Spooky Kids. Svou image provokatéra a antikrista podporuje nejen svou tvorbou a vzhledem, ale také jeho pseudonym vznikl jako kombinace jména blonďaté ikonické hvězdy Marilyn (Marilyn Monroe) a zločince Charlese Mansona. Nejedná se ale jen o provokativní rockovou hvězdu a exhibicionistu. Manson se projevuje také jako vysoce inteligentní intelektuál, což dokázal například i v dokumentu Bowling For Columbine, kde kritizuje americkou společnost. Vedle zpěvu se věnuje také malování a vlastní firmu vyrábějící absinth.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Dlouhá trnitá cesta z pekla

Že kdysi býval Marilyn Manson roztomilým žáčkem křesťanské školy, by vás při pohledu na něj asi nikdy nenapadlo. Jak proběhl jeho přerod do dnešní podoby antikristovské superhvězdy a co vše Manson během něj prožil? To si můžete poslechnout v jeho více než dvanáctihodinové biografii. A věřte, že je stejně skandální, drsná a otevřená jako sám zpěvák.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Dlouhá trnitá cesta z pekla vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Dlouhá trnitá cesta z pekla
probíhá od 5. do 18. ledna 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Dlouhá trnitá cesta z pekla

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDlouhá trnitá cesta z pekla
Audiokniha

Strauss - Neil, Manson, Marilyn

Audiotéka.cz, 2018

Napsat komentář