Získejte šanci změnit svůj osud

az-tady-nebudu-perex
Představte si, že byste dostali šanci nahlédnout do budoucnosti a s ní získali příležitost ovlivnit, co se stane. Čas na Facebooku hlavní hrdinky Jess se posunul o 18 měsíců, takže ví, co ji čeká, a musí se rozhodnout, zda do nadcházejících událostí zasáhne.

Zachránit sebe nebo nenarozeného syna?

„Zemřela jsem nešťastnou náhodou. Křečovitě zavírám oči a zase je otvírám, jen abych se ujistila, že jsem vzhůru.“

Kdybyste měli na výběr mezi svým životem a životem svého ještě nenarozeného syna, co byste si zvolili? Jess stojí před nelehkou volbou. Jakmile jí totiž začnou chodit na Facebook zprávy z budoucnosti o její smrti, celý svět se jí postupně hroutí. Stala se obětí nějakých vtipálků? Jak moc může svůj osud změnit, aby přitom neohrozila život svého syna?

 

Až tady nebudu

Autorka: Linda Greenová

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpreti: Andrea Elsnerová, Lucie Kožinová, Aleš Procházka
Překlad: Zdík Dušek
Délka: 10 hodin 54 minut
Vydáno: 12/2018

Přečtěte si více o audioknize Až tady nebudu, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorce

Linda Greenová je vystudovaná novinářka, jejíž největším snem bylo už od mala vydat svůj vlastní román. Její prvním počinem byl pohádkový thriller o ponících a cestování časem. Okolím nebyl přijat moc pozitivně, ale to jí neodradilo. Přes veškeré překážky a odmítnutí ze stran nakladatelů se její román Před pikolou za pikolou stal naprostým bestsellerem na poli elektronických knih.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Až tady nebudu

Když se jednoho dne Jess Mountová přihlásí na svůj Facebook, zděsí se. Na jejím účtu se totiž čas posunul o 18 měsíců dopředu a na profilu se jí zobrazuje řada zpráv od rodiny a známých, ze kterých se dozví, že zemřela. To však není jediné překvapení, které ji čeká. Mezi fotkami totiž najde i svého dosud nepočatého syna a v tu chvíli jí dojde, že si bude muset během několika následujících měsíců vybrat, jestli zachrání svůj vlastní život, nebo život chlapce, do kterého se ihned zamilovala. Kterou možnost si vybere, to už si poslechněte v audio verzi psychologického thrilleru Lindy Greenové.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Až tady nebudu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Až tady nebudu
probíhá od 22. prosince 2018 do 4. ledna 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Až tady nebudu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAž tady nebudu
Audiokniha

Greenová, Linda

Audiotéka.cz, 2018

Získejte šanci změnit svůj osud - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. helen55 napsal:

    Dobrý den, v soutěžní otázce jsou podle mě možné dvě správné odpovědi.

Napsat komentář