Vánoční pohroma

Sedm dni spolu
Cukroví upečené, dárky zabalené a stromeček ozdobený? Tak se pohodlně usaďte a začtěte se do vánočně laděného příběhu. Netradiční rodina Birchových musí spolu strávit sedm dní a tajemství začnou vyplouvat na povrch. Dceru Olívii čekají netradiční svátky…

Vánoce. Čas rodinné pohody… nebo taky ne. Zvlášť když jste s celou svou rodinou v karanténě a nemůžete utéct. To pak vyjde najevo ledacos… A právě v takové situaci se ocitne ne tak docela standardní rodina Birchových, když se dcera Olivie, lékařka, vrátí ze zóny zasažené nebezpečným virem. Rodinní příslušníci z toho pochopitelně nadšení nejsou – a ona zase těžce nese, že bude muset strávit celých sedm dní s lidmi, kteří mají takové nedůležité a povrchní starosti. Jenže i oni mají svá tajemství, a zdaleka ne tak malicherná, jak se Olivii zprvu zdá. A jako by toho nebylo málo, jedno z těch tajemství nečekaně zazvoní u dveří!

Ukázka z knihy

Později, když ležela vedle George, hlavu opřenou v jeho podpaží, začala pomalu skutečně věřit tomu, že je zasnoubená. Napomohla tomu i večeře v hotelové michelinské restauraci a šampaňské na účet hotelu, které jim donesli do apartmá. Předtím jí to všechno připadalo trochu neskutečné, ale to nejspíš ten šok. Šok může otupit člověku reakce, někde o tom četla. A teď, když na Instagramu a Facebooku pršely lajky a „Gratuluju!!!“, začínal se jí líbit i ten prsten. (str. 26)

Ohlasy na knihu

Vřelé a lidské, vtipné i smutné se skvělou zápletkou. Sedm dní spolu je výborné čtení od začátku do konce.

- Marian Keyesová

Chvíli křehké, chvíli břitké. Sedm dní spolu osloví každého, kdo podstupuje návrat do místa svého dětství.

- The Bookseller

Sedm dní spolu

Autorka: Francesca Hornak
Přeložila: Veronika Volhejnová

Počet stran: 392
Vazba: vázaná
Formát: 154×222 mm
ISBN: 978-80-257-2653-2
Doporučená cena: 348 Kč

 

Knihu Sedm dní spolu vydalo nakladatelství Argo.

O autorce

Francesca Hornak, novinářka a spisovatelka, publikovala v denním tisku i časopisech – The Sunday Times, The Guardian, Metro, Elle, Marie Claire a dalších. Je autorkou knih History of the World in 100 Modern Objects: Middle Class Stuff (and Nonsense) a Worry with Mother: 101 Neuroses for the Modern Mama. Sedm dní spolu je její první román.

Zdroj informací: kosmas.cz


Nakladatelství Argo vzniklo v roce 1992. Jeho hlavní zásadou je týmová práce, díky níž dokáže seznamovat čtenářskou obec se zajímavými knihami známých autorů. Snaží se také získávat a podporovat talentované autory a kvalitní překladatele. Také díky tomu Argo za dobu své existence získalo pověst vydavatele kvalitní beletristické, historické i jiné odborné literatury, a to českého i zahraničního původu.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSedm dní spolu

Hornak, Francesca

Argo, 2018

Napsat komentář