Zahrajte si o možnost změnit budoucnost

az-tady-nebudu-perex
Co byste dělali, kdybyste dostali možnost podívat se do budoucnosti a třeba i změnit svůj osud? Jess Mountová takovou šanci dostala, ale čeká ji velké rozhodnutí – zachrání vlastní život, nebo se rozhodne pro svého syna?

O osmnáct měsíců později

ZBÝVÁ VÁM 18 MĚSÍCŮ ŽIVOTA…

„Zemřela jsem nešťastnou náhodou. Křečovitě zavírám oči a zase je otvírám, jen abych se ujistila, že jsem vzhůru.“

Když si Jess Mountová prohlíží svůj facebookový profil, zjistí, že se čas na jejím účtu přehoupl o osmnáct měsíců dopředu, do dne, kdy zemřela.

Mezi srdceryvnými příspěvky přátel a rodiny najde i fotku svého ještě nepočatého syna. Do chlapečka se hned zamiluje, a tak i proto musí čelit rozhodnutí – zkusí změnit budoucnost a zachrání si svůj život? Protože jestli ano, její syn přece nemusí vůbec nikdy existovat. Do jaké míry může Jess změnit svůj osud, aniž by ohrozila život svého syna?

Druhý česky vydaný román autorky Lindy Greenové skrývá nejen napínavý příběh, ale také svým čtenářům předkládá důležitou zprávu.

 

Až tady nebudu

Autorka: Linda Greenová

Vydalo: nakladatelství Bookmedia
Překlad: Zdík Dušek
Počet stran: 360
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 10/2018
ISBN: 978-80-88213-37-6

Přečtěte si více o knize Až tady nebudu, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Bookmedia. A nezapomeňte se také podívat na několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Bookmedia-logo

Nakladatelství Bookmedia vzniklo na podzim roku 2014, kdy převzalo vydávání kreativních knih edice TOPP. Knihy z edice TOPP jsou určeny všem věkovým skupinám čtenářům, především však dětem a mládeži. Vydává také knihy pro dospělé čtenáře, beletrii a populárně-naučnou literaturu.

 

O autorce

linda-greenovaLinda Greenová napsala svůj první román už jako devítiletá. Ale i když se její pohádkový thriller o cestování v čase na ponících příliš neuchytil, ráda si myslí, že jím prostě jen předběhla dobu. Přes veškerý neúspěch si svůj dětský sen stát se spisovatelkou splnila a již jí vyšlo několik románů. V prvních sedmi se věnovala spíše tématům vztahů a rodinných dramat. Před pikolou za pikolou je její první psychologické drama. Kromě toho je také oceněnou novinářkou, která pracovala pro Guardian, Independent on Sunday a Big issue. Greenová žije ve West Yorkshiru spolu se svým mužem a synem.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Bookmedia)

 

Vyhrajte knihu Až tady nebudu

Když se jednoho dne Jess Mountová přihlásí na svůj profil na Facebooku, najde tam hromadu srdceryvných příspěvků od rodiny a přátel, kterým příliš nerozumí, a také fotku malého chlapce. Podle všeho by měl být jejím synem, ale Jess přece žádné dítě nemá. Jenže z nějakého důvodu se čas jejího profilu posunul o rok a půl – do dne, kdy zemřela. Dostala Jess druhou šanci a mohla by změnit budoucnost? Ale co když tím, že zachrání sama sebe, přijde o chlapce, do kterého se ihned zamilovala? Přečtěte si v románu Lindy Greenové, jak celý příběh dopadne.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Bookmedia vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Až tady nebudu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Až tady nebudu
probíhá od 7. do 20. prosince 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Až tady nebudu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAž tady nebudu

Greenová, Linda

Bookmedia, 2018

Zahrajte si o možnost změnit budoucnost - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. a.k napsal:

    Dobrý den, kniha „Až tady nebudu“ dorazila v pořádku. Moc děkuji.

Napsat komentář