Mimi a Líza v akci aneb záhada vánočního světla

Mimi a Liza Zahada vanocniho svetla
Vítejte do světa nevidomé holčičky Mimi. Sice nevidí, ale svět poznává jinými smysly a se svou nejlepší kamarádkou Lízou zažívá jedno dobrodružství za druhým. Navíc rok se s rokem sešel a konečně tu jsou Vánoce. A na kamarádky čeká další záhada…

Mimi vidí svět rukama a ušima, a trochu dokonce i nosem a jazykem. Je totiž nevidomá. Spolu se svou nejlepší kamarádkou Lízou už navštívily mnoho fantastických světů plných zábavy, ale i záhad. Teď konečně přišly Vánoce. Mimi a Líza spolu se sousedy zdobí nádherný, velikánský stromeček. Ale žárovky na něm nějak nechtějí svítit. Kam zmizelo to kouzelné vánoční světlo? Uteklo? Nebo ho někdo ukradl? Nemá v tom prsty podezřelý soused Viliam, který se s nikým nekamarádí? Odpověď se skrývá v minulosti, kdy byli sousedé ještě malými dětmi. Mimi a Líza se tedy vydají na dobrodružnou cestu časem, aby vrátily Vánocům jejich čarovné světlo.

Ukázka z knihy

Mimi a Liza Zahada vanocniho svetla 1

Mimi a Liza Zahada vanocniho svetla 2

Na stránkách nakladatele naleznete další ukázky.

Doporučujeme

Vítejte do dobrodružného světa Mimi a Lízy.

zobrazit info o knize   zobrazit info o knize

Mimi & Líza: Záhada vánočního světla

Autorka: Katarína Kerekesová, Katarína Moláková, Ivana Šebestová, Anna Vášová
Přeložila: Radka Svobodová

Počet stran: 104
Vazba: vázaná
Formát: 185×200 mm
ISBN: 978-80-7529-669-6
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Mimi a Líza: Záhada vánočního světla vydalo nakladatelství Slovart.

O autorce

Katarína Kerekesová pracuje jako slovenská animátorka, výtvarnice a ilustrátorka. Do povědomí veřejnosti se dostala jako spolutvůrkyně televizního večerníčku Mimi a Líza, na jehož základě vznikly oba knižní díly.


 

logo_www_SlovartNakladatelství Slovart, bylo založeno v Praze roku 1994, od té doby vydalo již více než 1000 českých titulů, a to licenčních knih předních světových nakladatelů (např. Dorling Kindersley, Könemann, Taschen, Gallimard). Dále vydává knihy domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury např. Naše vlastEncyklopedie naší přírody s trvalou snahou, aby měly reálnou perspektivu prosadit se i v zahraničí. Za poslední roky si Nakladatelství Slovart výrazně upevnilo pozici na českém knižním trhu, o jeho knihy je i velký mediální zájem a patří mezi nejvyhledávanější nakladatelství ze strany tuzemských i zahraničních obchodníků, běžných zákazníků i autorů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMimi a Líza: Záhada vánočního světla

Moláková, Katarína – Kerekesová, Katarína – Šebestová, Ivana – Vášová, Anna

Slovart, 2018

Napsat komentář