Zahrajte si o cestu k nalezení vlastního stylu

sila-stylu-perex
Nenásledujte bezhlavě aktuální módní trendy, které vidíte v časopisech, ale vytvořte si vlastní jedinečný styl, který bude lichotit vaší postavě a vypovídat o vás mnohem více než „uniformní“ oblečení. Přečtěte si, jak na to.

Buďte krásná a šik v každé situaci

sila-stylu-ukazka-1Jak nepodlehnout trendům? Jak lichotit vlastní postavě? Jak najít šaty, za kterými se každý muž otočí? Móda je komunikační prostředek. Oblečení o nás říká víc, než si myslíme. A než jsme ochotné si přiznat. Jistě neplatí, že šaty dělají člověka. Nicméně první dojem na vaše okolí skutečně utváří. A první dojem je skoro stejně důležitý, jako první láska.

 

Síla stylu

Autorka: Barbara Nesvadbová

Vydalo: nakladatelství Motto
Počet stran: 224
Vazba: brožovaná
Vydáno: 9/2018
ISBN: 978-80-267-1254-1

Přečtěte si více o knize Síla stylu, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Motto patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout ukázku.

Motto-AM

Nakladatelství Motto vydává kvalitní českou beletrii a romány. Významnou součástí portfolia jsou i kvalitní detektivky severských, anglických a amerických autorů. Uvádí na trh knihy nových žánrů, například foodwritingové romány. Nejen ženám jsou pak určeny tituly psychologické.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, Egmont, Kniha Zlín, Vyšehrad, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading a Palmknihy.

 

Ukázka z knihy

sila-stylu-ukazka-2Jak moc nás tedy definuje oblečení? Začne být i zapřisáhlá pacifistka rázná, striktní a vojensky maskulinní, bude-li rok trávit v uniformě?
Pygmalion je přece krásným úkazem, jak nový oděv způsobí nový druh jednání. V rámci nevědecké reflexe nelze, i v „pouhé“ módní knížce, nezmínit Rolanda Barthesa. Bard komunikace upozorňuje na nutnost rozlišení, jak je móda popisována, příkladně v časopisech, a jak je používána reálnými osobami. Barthes pojmenovává znaky a symboly, které o postavení ve společnosti v prvním plánu vypovídají. Kabelkou Birkin počínaje přes martensky až po indické zavinovací kalhoty a prstové boty. (str. 11)

 

O autorce

Barbara Nesvadbová se narodila v rodině dvou lékařů, její otec Josef se ale věnoval také literární tvorbě a byl úspěšným autorem sci-fi. Barbara vystudovala Fakultu sociálních věd Univerzity Karlovy, v současnosti je šéfredaktorkou prestižního módního časopisu Harper’s Bazaar. Roku 1997 vydala svou prvotinu Řízkaři a poté následovaly další knihy, mimo jiné Bestiář, Pohádkář (oba tituly byly na základě jejího scénáře úspěšně zfilmovány), Pralinky, Laskonky a mnoho dalších. Založila nadační fond Bazaar Charity, aktivně pracuje pro neziskovou společnost Etincelle a zároveň podporuje UNICEF a centrum výcviku psů pro postižené osoby Helppes.
(Zdroj informací: společnost Albatros Media)

 

Vyhrajte knihu Síla stylu

To, že šaty dělají člověka, jistě tak úplně doslova neplatí, ale styl oblékání o vás může mnohé napovědět. Nemusíte nutně nakupovat vše, co zrovna „letí“, zaměřte se spíše na vytvoření vlastního stylu, který vás vystihne. Kniha šéfredaktorky prestižního měsíčníku Harper’s Bazaar Barbary Nesvadbové vám poradí, jak na to. Delší texty jsou proloženy stránkami ve stylu módních časopisů s množstvím fotek a tipů, jak si vybrat správný kousek a jak danou věc nosit a kombinovat, aby podtrhla vaši krásu a sex appeal. Tak neváhejte, inspirujte se a buďte okouzlující v každém čase!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Motto patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Síla stylu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Síla stylu
probíhá od 11. do 24. září 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Síla stylu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSíla stylu

Nesvadbová, Barbara

Motto, 2018

Napsat komentář