Zahrajte si o hravé kartičky s obrázky a abecedou

pismenkove-karticky-perex
Naučit se písmenka, slabiky a hláskování bude pro děti hračka, pokud si na pomoc vezmete sadu 112 barevných karet. Můžete je využít pro zábavné hry, při nichž se vaše ratolesti budou vzdělávat, aniž by si toho všimly.

Zábavná abeceda

Písmenkové kartičky pro chytré hlavičky jsou pomůckou pro předškolní děti, která je naučí slyšet hlásky, slabikovat a poznávat písmena.

Se 112 barevnými kartami, které jsou v praktické krabičce, mohou děti hledat slova se stejným počtem slabik, slova začínající na stejné písmeno, slova z jedné kategorie aj. V poslední době si je oblíbili i rodiče dětí od 1 roku k poznávání obrázků a rozšíření slovní zásoby.

 

Písmenkové kartičky pro chytré hlavičky

Autoři: MUDr. Jana Martincová, MUDr. Petra Kubáčková

Vydalo: nakladatelství Babyonline
Počet stran: 112 karet
Rozměr karet: 95×123 mm
Vydáno: 3/2017
EAN: 8594164530012

Přečtěte si více o sadě karet Písmenkové kartičky pro chytré hlavičky, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

pismenkove-karticky-ukazka

 

Vyhrajte sadu karet Písmenkové kartičky pro chytré hlavičky

Rodiče malých předškoláčků, ale i mladších dětí, jistě ocení hravé barevné kartičky, s jejichž pomocí bude učení písmenek, slabikování a hláskování hračka. Poznávejte s dětmi obrázky, rozšiřujte jejich slovní zásobu, vytvářejte skupiny slov, které mají něco společného, a užijte si spoustu další zábavy.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou sadu karet Písmenkové kartičky pro chytré hlavičky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o sadu karet
Písmenkové kartičky pro chytré hlavičky
probíhá od 2. do 8. září 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o dvoje Písmenkové kartičky pro chytré hlavičky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePísmenkové kartičky pro chytré hlavičky

Martincová, Jana - Kubáčková, Petra

Babyonline, 2017

Napsat komentář