Manuál pro bikery

Bike manual
Patříte mezi vášnivé bikery, nebo spíše příležitostné cyklisty? Ať tak či onak, zajisté oceníte nejnovější příručku, která vám poradí s kompletní údržbou a servisem kola. Vše doprovází výmluvné fotografie. Tak seřídit kola a hurá na vyjížďku!

Nejprodávanější kniha o kolech přináší neocenitelné rady a postupy pro kompletní údržbu a péči o jízdní kola, které jistě ocení bikeři, cyklisté i servismani. Toto nové, v anglickém originále již sedmé, vydání bylo zásadně přepracované a aktualizované s ohledem na nejnovější vývoj v oboru.
Bike manuál obsahuje víc než 1 000 okomentovaných fotografií, na kterých najdete mnoho zajímavých tipů, jak vyměnit a seřídit jednotlivé komponenty, jak provést základní nutnou údržbu i jaké nářadí k tomu použít.
Kniha je určena pro silniční, horská, městská i treková kola. Je nejlepší dostupnou příručkou na trhu pro údržbu kol a základní pomůckou každého cyklisty.

Ukázka z knihy

Bike manual 1Bike manuál

Kompletní údržba a servis jizdního kola
Autoři: Mark Storey, James Witts
Přeložil: Miroslav Šíma

Počet stran: 192
Vazba: brožovaná
Formát: 210×270 mm
ISBN: 978-80-271-0767-4
Doporučená cena: 479 Kč

Knihu Bike manuál vydalo nakladatelství Grada. A nezapomeňte si prolistovat ukázku.


Knihy s logem GRADA vycházejí v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBike manuál
Kompletní údržba a servis jizdního kola

Storey, Mark – Witts, James

Grada, 2018

Napsat komentář