„Česká Barbara Erskinová“ vypráví svůj první příběh – zahrajte si o Prokletí ohně!

Prokletí ohně
Osud, kletbu, staletou nenávist… to všechno může zlomit láska. V nakladatelství Metafora vychází  kniha z edice KASSANDRA a vy máte možnost jí vyhrát i v naší soutěži!

 

Martina Wolfová: Prokletí ohně

Když Cora uteče od svého násilnického manžela a vrátí se k otci do malebného anglického městečka, zdá se, že teď už se všechno obrátí k lepšímu. Co však mají znamenat znepokojivé vize, sugestivní výjevy z dávného středověku, které ji začínají pronásledovat? Přichází snad o rozum?

Střípky osudů lady Christabel, sira Roberta a krutého pana Bruce z Glammermooru jí našeptávají zneklidňující tajemství. A o šokující překvapení není nouze ani v Cořině vlastním životě.

Naštěstí se i v dnešní době najdou milující rytíři – třeba v podobě dávných lásek ze střední školy -, kteří se dokážou vypořádat nejen se soky, ale i s nepřízní osudu, a vysloužit si tak srdce své lásky.

 

Prokletí ohně

Autorka: Martina Wolfová
Formát: 107 x 170 mm
Provedení: paperback
Počet stran: 224
Cena: 149,- Kč
ISBN 978-80-7359-339-1

 

Knihu Prokletí ohně vydalo nakladatelství Metafora

 

 

Vyhrajte knihu Prokletí ohně!

 

Ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora jsme pro vás připravili soutěž. V ní můžou hned tři z vás vyhrát knihu Prokletí ohně od Martiny Wolfové.

Stačí jen najít odpověď na jednoduchou otázku a správně si tipnout!

 

Soutěž o knihu Prokletí ohně
běží od 17. května do 30. května 2012


Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

 

Nakladatelství Metafora

Nakladatelství Metafora vzniklo v roce 2001. Orientuje se spíše na překladovou literaturu. Vydává knížky z různých oblastí, především beletrii, detektivky, knížky pro radost a pohlazení na duši, esoteriku, knížky o koních, nápady a rady na ruční práce,…
Občas ale sáhne i po českém autorovi.

Související soutěž

Zahrajte si o knihy Martiny Wolfové Prokletí ohně!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeProkletí ohně

Wolfová, Martina

Metafora, 2012

Napsat komentář