Zasoutěžte si o romantický příběh čisté lásky

nezna-svitani-perex
Hlavní hrdinové románu Michala Brozmana se milují tak upřímně a hluboce, že vás při čtení jejich příběhu leckdy až zamrazí. Stejně plná citu a lásky je i druhá část knihy, ve které najdete padesát básní. Tak neváhejte a začtěte se!

Jak krásná může být láska

Příběh vás vtáhne do milostného děje muže a ženy, kteří spolu prožívají čistou lásku. Povídají si u hrnku kakaa, na pláži, v panenské přírodě a filosofují o životě. Hladí se po zádech a objímají, tak velmi intenzivně, až z toho mrazí po těle. Zažívají také milování pod vodopádem. Potkávají se s rostlinami a zvířaty, s kterými mají možnost rozmlouvat a přebírat od nich nejhlubší tajemství života.

V druhé části knihy se můžete začíst do 50 básní plných lásky a citu, které vás pohladí po duši a vaše srdce bude cítit, že je pochopeno. U knihy se budete smát, plakat, budete mít příležitost se zasnít a připomenout si, jak může být krásná láska mezi mužem a ženou. Kdo máte rádi lásku a moudro života, básně, vsazené do milostného příběhu, tak je tato kniha právě pro vás.

 

Něžná svítání

Autor: Michal Brozman

Vydalo: nakladatelství Michal Brozman
Počet stran: 216
Vazba: brožovaná
Vydáno: 7/2018
ISBN: 978-80-270-4252-4

Přečtěte si více o knize Něžná svítání, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Něžná svítání

U knihy Michala Brozmana se můžete smát, ale i plakat, protože příběh a také autorské básně obsažené v druhé části knihy jsou plné lásky a tak silných citů, že vás to leckdy až dojme. Začtěte se do milostného příběhu muže a ženy, kteří si báječně rozumí nejen spolu navzájem, ale i s okolními rostlinami a zvířaty, od kterých tak mohou přebírat nejhlubší tajemství života. Odhalte toto moudro i vy!

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Něžná svítání vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Něžná svítání
probíhá od 29. července do 4. srpna 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Něžná svítání

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNěžná svítání
Příběh o čisté lásce muže a ženy prokládaný autorskými básněmi

Brozman, Michal

Knihcentrum.cz, 2018

Napsat komentář