Získejte romantický příběh o velké lásce

slunce-je-take-hvezda-perex
Sedmnáctiletá Natasha spoléhá na vědu a fakta, oproti tomu Daniel věří, že láska opravdu existuje. Přestože jsou ti dva úplně odlišní, stejně je k sobě něco přitahuje. Nebudou to ovšem mít jednoduché a vy se o tom můžete přesvědčit.

Romance ve dvanácti hodinách

Natasha je dívka, která věří ve vědu a fakta. Rozhodně ne na osud! Nebo na sny, které se nikdy nesplní. A už vůbec není ten typ holky, která se na rušné ulici v New Yorku potká s klukem a hned se do něj bláznivě zamiluje. Zvlášť když její rodině zbývá dvanáct hodin do deportace ze Spojených států. Ani Daniel nebyl nikdy snílek, ale když Natashu potká, zapomene úplně na všechno. Cosi v ní ho přimělo věřit, že jim osud nachystal něco opravdu zvláštního.

 

Slunce je také hvězda

Autorka: Nicola Yoonová

Vydalo: nakladatelství CooBoo
Počet stran: 328
Vazba: pevná
Vydáno: 6/2018
ISBN: 978-80-7544-570-4

Přečtěte si více o knize Slunce je také hvězda, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství CooBoo patřící pod společnost Albatros Media. Můžete si také stáhnout a přečíst ukázku.

CooBoo_Albatros-Media

Nakladatelství CooBoo vzniklo v roce 2009 jako mladší sourozenec tradičního Albatrosu a jeho název vznikl jako zkratka slov cool a books. Specializuje se především na knihy pro teenagery a za svou existenci vydalo už na dvě stě titulů.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading.

 

Ukázka z knihy

Máma říká, že je načase to vzdát a že se snažím zbytečně. V rozčilení mluví se silnějším přízvukem než obvykle a každá její věta se mění v otázku.
„Ty nemyslíš, že lepšejc vzdávat, Tasho? Ty nemyslíš, že děláš zbýtečný?“
Přehnaně protáhne první slabiku slova zbytečný. Táta neříká nic. Nevím, jestli oněměl vzteky, nebo z vědomí vlastní nemohoucnosti. Mračí se tak hluboce a úplně, že je těžké si jeho obličej představit s jiným výrazem. Ještě před několika měsíci by mě trápilo ho takhle vidět, ale teď je mi to celkem jedno. To on nás dostal do tohohle průšvihu.
Můj devítiletý bráška Peter má z vývoje událostí jako jediný z nás radost. Právě si balí kufr a k tomu si pouští „No Woman, No Cry“ od Boba Marleyho. „Tradiční hudba k balení,“ tak to nazval. (str. 11)

 

O autorce

Nicola Yoonová je autorkou bestselleru Všechno, úplně všechno. Vyrůstala na Jamajce a v Brooklynu, momentálně žije s rodinou v Los Angeles. Je to beznadějná romantička a věří, že se člověk může zamilovat během vteřiny a že láska může trvat navěky.
(Zdroj informací a fotografie: společnost Albatros Media)

 

Vyhrajte knihu Slunce je také hvězda

Rodinu sedmnáctileté Natashi mají za několik hodin vyhostit ze Spojených států, protože jsou zde nelegálně. Mladá dívka sice není žádný naivní snílek a věří pouze ve vědu a fakta, přesto se nehodlá vzdát a nechat si zhatit své plány na maturitu, studium na vysoké škole a vyhlídky na perspektivní zaměstnání. A právě cestou na úřad potká Daniela. V okamžiku, kdy se dají do řeči, se začíná rozvíjet příběh plný romantiky, humoru, okořeněný trochou sarkasmu a vy si můžete přečíst, jak dopadne.

Ve spolupráci s nakladatelstvím CooBoo patřícím pod společnost Albatros Media vám navíc právě nyní přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Slunce je také hvězda vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Slunce je také hvězda
probíhá od 24. července do 6. srpna 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy pro dívky Slunce je také hvězda

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSlunce je také hvězda

Yoonová, Nicola

CooBoo, 2018

Získejte romantický příběh o velké lásce - DISKUZE

Počet reakcí: 15
  1. Ajrad1981 napsal:

    Dobrý den.Já jsem vyhrála v soutěži o knihu Teorie relativity, a přestože mi psali o telefonní kontakt, který potřebují pro dopravce, výhra mi zatím nedošla…

  2. ladouch napsal:

    V létě jsem vyhrála knihu, bohužel dodnes jsem jí neobdržela.

    • Alena Badinová Alena Badinová napsal:

      Dobrý večer, vzhledem k tomu, že další výherkyně knihu obdržela 18. 9. – znamená to, že Vám výhra přišla, ale uvízla na poště. Zkuste se tam přeptat, jestli už balíček nevrátili zpět do nakladatelství.

      • Hojaro napsal:

        Dobrý den.
        Já jsem též vyhrál knihu Stín věcí ztracených(tak jako soutěžící „ladouch“) a také mně ještě nepřišla. Soutěž končila 19.7.
        Ještě jsem vyhrál knihu Tatér z Osvětimi(konec soutěže 13.8.) a i ta mně zatím nepřišla.

    • Alena Badinová Alena Badinová napsal:

      Tak se omlouvám – Stín věcí ztracených ověřujeme, zřejmě došlo k nějaké chybě či opomenutí.
      A u knihy Tatér z Osvětimi se z nakladatelství omlouvají, že knihy rozesílají až teď, čekali na dotisk rozebraného nákladu.

  3. kistka napsal:

    Dobrý den, tak hlásím, že mi právě byla doručena kníha Tour de France. Moc děkuji.

  4. kistka napsal:

    Dobrý den, 29.8. jsem vyhrála knížku Tour de France. Zatím nic nedošlo…

  5. brouci napsal:

    Dnes mi dorazila výhra Slunce je také hvězda – moc děkuji.

  6. pes napsal:

    Moc děkuji za knihu Samuraj, mám radost, že jsem ji vyhrál.

  7. catine napsal:

    Dobrý den, kniha Invaze dnes dorazila, děkuji.

  8. Ingrid Ingrid napsal:

    Dobrý den, vyhrála jsem tuto knihu, ale stále mi nepřišla. Chtěla bych se zeptat, zda byla odeslána. Děkuji.

Napsat komentář