Láska je láska

petrin-perex
Novinář, komentátor a spisovatel Martin Komárek se ve svém novém románu inspiroval Petřínem. Ten ukrývá tajemství, které ovlivní osud hlavního hrdiny, jenž se zamiloval do nevšední ženy. Jak dopadne jeho osudová láska?

Punková romance o osudové lásce obyčejného muže k nevšední ženě se odehrává v nádherných kulisách Prahy od osmdesátých let do dneška. Nejkrásnější vrch světa nad nejkrásnějším městem světa skrývá tajemství, které je klíčem k osudu onoho obyčejného muže. A jiné tajemství občas činí z femme fatale bezbrannou holku. Dokáže ji hrdina zachránit?

Ukázka z knihy

Petřilo k ní, aby nepřišla. Nepetřil k ní surový výsměch.
Petra byla chytřejší než všichni ostatní, ona chtěla lesklé věci a ona chtěla být Bohyní všech těch her. Vždycky toužila po tom, aby ji všichni měli rádi, a najednou přistrojí svatbu se mnou, aby mě dočista ponížila, abych ji nenáviděl, jak jen tvor může tvora nenávidět.
Kolem dolů na náměstí Kinských, co se dřív jmenovalo U tanku, neboť tam stával ruský tank, a nahoru od toho náměstí chodily párky se psy a s jistou mírou zdviženého obočí sledovaly ten smutný svatební nepovedenec.

Můžete si přečíst další ukázku.

Pokud vás kniha zaujala, můžete ji vyhrát v naší soutěži, která trvá do půlnoci 4. července. Stačí odpovědět na soutěžní otázku a pak trochu toho štěstíčka a třeba budete mezi třemi vítězi.

Petřín

Autor: Martin Komárek

Počet stran: 114
Vazba: brožovaná
Formát: 140×210 mm
ISBN: 978-80-270-3962-3
Doporučená cena: 199 Kč

 

Knihu Petřín vydal Martin Komárek vlastním nákladem.

O autorovi

Martin Komárek je úspěšný novinář, komentátor, spisovatel, analytik s krátkou užitečnou exkurzí do politiky. Působil jako poslanec, hlavní komentátor MF DNES či jako redaktor zahraničního oddělení Mladé fronty. Vydal na dvě desítky knih, většinou beletrii, ale také politickou literaturu faktu. Mezi jeho tituly patří např. Dřevěná panenka, Mefitis, Rytíři kříže, Vražda slonobijkou, Knoudi, Nebezpečné stádo, Poslední slovo Valtra Komárka, Moc nemocných, Jak jsem se mýlil v Miloši Zemanovi. Více informací naleznete na jeho webu.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePetřín

Komárek, Martin

Martin Komárek, 2018

Láska je láska - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. kADEL kADEL napsal:

    Včera jsem se vrátil z dovolené a ve schránce číhala vyhraná kniha Pavla Taussiga Chlapec, který přežil pochod smrti. Rozbalil jsem balíček, knihu prohlédl a pak přečetl. Takže hned první den po dovolené jsem nevyspalý. Děkuji moc.

  2. 135evik napsal:

    Dobrý den, děkuji za dnes doručenou knihu Petřín.

Napsat komentář