Kolikrát může člověk změnit sám sebe?

Lockhartova_Nesva
Psychologický thriller Nesvá vypráví příběh mladé, bystré a chladnokrevné dívky. Ta může získat svůj vysněný život. Ale opravdu jí tento život náleží?

Imogen je sirotek na útěku.
Bohatá a krásná, bezstarostná a obdivovaná.
Jule je společenský chameleon.
Chudá a ambiciózní, bojovná a vynalézavá.
Intenzivní přátelství. Záhadné zmizení.
Vražda, nebo dvě.
Zlomené srdce, nebo hned tři.
Tupé předměty, přestrojení, krev a čokoláda.
Americký sen, superhrdinové, tajní agenti a odpadlíci.
Dívka, která odmítá dát lidem to, co od ní chtějí.
Dívka, která odmítá být člověkem, jímž byla kdysi.

Autorka nezapomenutelného bestselleru Ostrov Lhářů přichází s novou knihou, mistrně napsaným psychologickým thrillerem, který vypráví o mladé, inteligentní a chladnokrevné ženě – právě tyto vlastnosti jí poslouží jako vstupenka do vysněného života. Je ale tento život skutečně její?

 

Nesvá

Dívka, která odmítá dát lidem to, co od ní chtějí
Autorka: E. Lockhartová
Přeložila: Barbora Doležalová

Počet stran: 256
Vazba: vázaná
Formát: 137×206 mm
ISBN: 978-80-7577-454-5
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Nesvá vydalo nakladatelství Host.

 

Ukázka z knihy

Byl to neuvěřitelně dobrý hotel.
V minibaru v Julině Pokoji byly chipsy a čtyři různé druhy čokoládových tyčinek. Vana měla zabudované masážní trysky. Zásoby tlustých froté ručníků a tekutého mýdla s vůní gardénie byly nevyčerpatelné. V hotelovém baru, každý den od čtyř hodin, hrával postarší gentleman na koncertní  křídlo Gershwina. Pokožce jste mohli dopřát horké bahenní zábaly, tedy pokud vám nevadí dotyky cizích lidí. Z Juliny kůže byl celý den cítit jen chlor.
V rezortu Playa Grande v Baje byly bílé závěsy, bílé kachličky, bílé koberce a záplava bílých květin. Zaměstnanci v bílém bavlněném oblečení připomínali zdravotnický personál. Jule pobývala sama v hotelu už skoro čtyři týdny. Bylo jí osmnáct. (str. 9)

Přečtěte si celou ukázku.

 

E. Lockhartová

LockhartovaE. Lockhartová je autorkou románu Ostrov Lhářů (2014, česky Host 2015), který se stal bestsellerem New York Times. Mezi její další knihy patří Fly on the Wall (Moucha na stěně), DramaramaThe Disreputable History of Frankie Landau-Banks (Pochybná minulost Frankieho Landau-Bankse) a Ruby Oliver Quartet: The Boyfriend List, The Boy Book, The Treasure Map of Boys a Real Live Boyfriends (Kvartet Ruby Oliverové: Seznam kluků na chození, Klučičí kniha, Mapa klučičích pokladů, Kluci pro opravdický život.) Více informací naleznete na www.emilylockhart.com nebo na twitterovém profilu @elockhart.

Informace a fotografie byly čerpány ze stránek nakladatelství Host.


Nakladatelství Host zaujímá v současnosti nepřehlédnutelné místo na českém knižním trhu. Vydává tradičně především kvalitní českou prózu a poezii, literární teorii i literaturu naučnou – publikace věnované zejména historii, sociologii, filmové vědě i dalším oborům. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, ale nově zde našla přístřeší například i prestižní edice Česká knižnice s výbory z děl českých klasiků.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNesvá
Dívka, která odmítá dát lidem to, co od ní chtějí

Lockhartová, E.

Host, 2018

Napsat komentář