Putování po staré dobré Anglii

Stara dobra Anglie aneb Posledni vandr
Autorka knihy se v 90. letech společně se svou kamarádkou vydala stopem po „staré dobré Anglii“ a svou dobrodružnou cestu, při které potkala řadu zajímavých lidí a navštívila spoustu zajímavých míst, shrnula v knize určené nejen pro dobrodruhy, ale i „necestovatele“.

Jezdili jste někdy stopem? Zkoušeli jste to v zahraničí? Nebo dokonce v Anglii? Pokud odpověď zní ano (ale klidně i ne), je tato knížka možná právě pro vás. Autorka velice čtivě popisuje svou dobrodružnou cestu, kterou v polovině 90. let podnikla společně s kamarádkou stopem po tehdy ještě „staré dobré Anglii“. Obě cestovatelky poznaly spoustu zajímavých míst, potkaly řadu milých lidí a především si odnesly zážitky, které jsou i dnes čtenářsky atraktivní. I proto vznikla tato knížka, která může potěšit anglofily, dobrodruhy, ale jistě i necestovatele. Je to vzpomínka na dobu, která byla v lecčems svobodnější, než je ta dnešní, na dobu bez závislosti na sociálních sítích a mobilních telefonech, na dobu, kdy i cestování stopem mohlo být bezpečné…

Ukázka z knihy

anglie500

Stará dobrá Anglie aneb Poslední vandr

Autorka: Peggy Kýrová
Ilustrovala: Hana Vrábelová 

Počet stran: 88
Vazba: brožovaná
Formát: 128×198 mm
ISBN: 978-80-7211-527-3
Doporučená cena: 148 Kč

 

Knihu Stará dobrá Anglie aneb Poslední vandr vydalo nakladatelství Nakladatelství NAVA.


Nakladatelství NAVA dává prostor i původní české tvorbě, v edici Česká beletrie vyšla celá řada autorských prvotin. Dlouhou tradici má vydávání české poezie. Za zmínku jistě stojí celá řada biografických knih, velkou popularitu mají příběhy slavných hudebních skupin, které vyšly v edici Rockové legendy. Dále vydává knihy s regionální tématikou, učebnice, odborné lékařské a ekonomické publikace nebo kriminální příběhy.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeStará dobrá Anglie aneb Poslední vandr

Kýrová, Peggy

Nakladatelství NAVA, 2017

Napsat komentář