Myši Natálie Mooshabrové jako audiokniha

Fuks_Mysi Natalie Mooshabrove
Utopicko-alegorický román Myši Natálie Mooshabrové Ladislava Fukse vychází nyní jako audiokniha, kterou čte Jiří Ornest.  Poslechněte si ji a zjistěte, jaký osud čeká hlavní hrdinku.

V utopicko-alegorickém románu Myši Natálie Mooshabrové vypráví Ladislav Fuks příběh nešťastné matky zlých dětí, která se ze soucitu k ostatním rodičům málem stává vražedkyní cizích dětí, ale ve skutečnosti je někým zcela jiným, než se jeví svému okolí i sama sobě… Fuksovo literární mistrovství citlivě doplňuje přednes Jiřího Ornesta v režii Aleše Vrzáka.

 

Myši Natálie Mooshabrové

Autor: Ladislav Fuks
Čte: Jiří Ornest

Délka: 5 hod. 16 min. 06 sek.
Vazba: CD
ISBN: 8590236095120
Doporučená cena: 299 Kč

Audioknihu Myši Natálie Mooshabrové vydalo nakladatelství Radioservis.

Poslechněte si některou z ukázek na stránkách Radiotéky.

 

Ladislav Fuks

Ladislav Fuks byl autorem zejména psychologické prózy s tématem úzkosti člověka ohrožovaného nesvobodou a násilím. Jako symbol tohoto tématu si vybral 2. světovou válku a holokaust. Většina jeho děl je autobiografická, obsahující typově stále podobnou postavu. Jeho knihy jsou plné těžko odhalitelných žertů a rafinovaných her, které někteří čtenáři nikdy neobjeví. Z dalších audioknih by vás mohl zaujmout např. Příběh kriminálního rady nebo autorovo nejznámější dílo Spalovač mrtvol. Chcete-li se o tvorbě a osobnosti Ladislava Fukse dozvědět více, přečtěte si třeba Příběh spalovače mrtvol či knihu Vítěz i poražený.

Informace byly čerpány ze stránek internetového knihkupectví Kosmas.


Radioservis je největším výrobcem audiozáznamů v České republice. Jeho záměrem je postupně zpřístupnit rozhlasový archiv (mluvené slovo, hudbu a další pořady), tak i fyzické nosiče na jednom místě online. Nabízené záznamy pořadů jsou dodávány ve vysoké kvalitě upravené zvukovými mistry.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMyši Natálie Mooshabrové (audiokniha)

Fuks, Ladislav

Radioservis, 2017

Napsat komentář