Putování českou minulostí

Toulky ceskou minulosti audiokniha
Vydejte se na toulky českou minulostí, a to díky nahrávce čtyřiceti devíti dílů z oblíbeného seriálu Českého rozhlasu. Tentokrát se můžete zaposlouchat do událostí novodobých dějin s T. G. Masarykem.

Oblíbený seriál pořadů Českého rozhlasu od roku 1995 v režii Jaromíra Ostrého tentokrát na počátku novodobých dějin s T.G. Masarykem. Interpreti: Josef Veselý, Ivana Valešová, Igor Dostálek, Jaromír Ostrý, Vladimír Krátký, Petr Hořejš, František Derfler.

Doporučujeme

Audioknihy Toulky českou minulostí vycházejí ze stejnojmenné knižní předlohy. Autorem je Petr Hora-Hořejš a v roce 2016 vyšel už v pořadí 14. díl s podtitulem Válka 1914–1918, osobnost TGM, zrod ČSR.

Toulky českou minulostí 1101–1150

Audiokniha
Autor scénáře: Josef Veselý

Vazba: CD
ISBN: 8590236095427
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Toulky českou minulostí 1101–1150 vydalo nakladatelství Radioservis, na jehož stránkách si lze poslechnout i ukázky.

O autorovi

Josef Veselý je přední rozhlasový autor, publicista a moderátor. Napsal knihu Kterak, ve které vypráví o našich místech, osobnostech a událostech slavných i neslavných a v současné době pracuje na jejím pokračování. Po studiích na Univerzitě Karlově nastoupil do Českého rozhlasu Brno, kde pracuje dodnes. Podílel se na programových řadách Šipka, Domino, Rádio na polštář, Hezky česky, Dveře dokořán. Momentálně se věnuje seriálu Toulky českou minulostí, který patří k nejposlouchanějším na 2. programu Českého rozhlasu. Také se věnuje úspěšnému soutěžnímu pořad Kdo to byl a připravuje týdeník Račte vstoupit k Josefu Veselému, ve kterém ukazuje archivní materiály, ale i nové příspěvky. Významná je jeho spolupráce s Jaromírem Ostrým, s nímž vysílal řadu let Trefu a nyní týdeník Jak na tom jsem, pane doktore. Podílí se na životopisné řadě Velké osudy a vystupuje pravidelně v živě vysílaném Rendez-vous.

Zdroj informací: kosmas.cz


Radioservis je největším výrobcem audiozáznamů v České republice. Jeho záměrem je postupně zpřístupnit rozhlasový archiv (mluvené slovo, hudbu a další pořady), tak i fyzické nosiče na jednom místě online. Nabízené záznamy pořadů jsou dodávány ve vysoké kvalitě upravené zvukovými mistry. Kromě audiozáznamů daných pořadů vydává také audioknihy a tištěné knihy.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeToulky českou minulostí 1101-1150
Audiokniha

Radioservis, 2017

Napsat komentář