Zasoutěžte si o exklusivní diář plný básní a rytin

Nekonecny kalendar
Rok 2018 sice již začal, ale někteří z vás možná stále nemají diář, protože nenašli takový, který by splnil všechny jejich požadavky. Pokud patříte mezi nadšené čtenáře poezie, mohlo by se vám líbit kalendárium s básněmi J. H. Krchovského.

Univerzální diář v originálním provedení

Co se stane, když své síly spojí nejpopulárnější český básník Krchovský a známý výtvarník, typograf i světově respektovaný tvůrce písem Štorm? Vznikne Nekonečný kalendář s působivými rytinami a básněmi, které vtipně reagují na věčný koloběh ročních období, ale i věčnost samu. Tato spolupráce vyústila v exklusivní publikaci, kterou můžete využívat jako klasický plánovací diář, ale i jako svůj zápisník či deník.

„V diáři lehký žal, hluboký v srdci smích!“ Zapomeňte na nejrůznější „moleskínky“, teď zde máme toto lehce dekadentní diárium, které vám po naplnění vaším jedinečným obsahem navždy zůstane jako památka na libovolný rok.

 

Nekonečný kalendář

Autor: J. H. Krchovský

Vydalo: nakladatelství Host
Ilustrace: František Štorm
Počet stran: 204
Vazba: vázaná
Vydáno: 12/2017
ISBN: 978-80-7577-410-1

Přečtěte si více o knize Nekonečný kalendář, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host. A nezapomeňte ani na krátkou ukázku a náš článek.

Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

Ukázka z knihy

Jak bude po smrti? – Tobě dost těžce…
není co závidět; netěš se, – těs se!
ale ne, duše má, čeho ses lekla
– očistce, mučení, plamenů pekla?
to je moc humánní, mírné a všední…
Jak bude po smrti? Tak jako před ní

 

O autorovi

J-H-KrchovskyJ. H. Krchovský se narodil 22. 4. 1960 v Praze. V mládí byl ovlivněn prostředím pražského undergroundu a zejména osobností Egona Bondyho. Od svých dvaceti let publikoval v samizdatu a po roce 1989 i časopisecky. Vydal knihy Noci, po nichž nepřichází ráno (básně z let 1978–1991; Host 1991), Leda s labutí (básně z let 1992–1996; Host 1997), Dodatky… (básně z let 1978–1996; Host 1997), Básně (souborné vydání předešlých titulů; Host 1998), Vše nejlepší… (výbor z let 1978–1997; Maťa 1998), Poslední list (básně z let 1997–2003; Petrov 2003), Nad jedním světem (básně z let 2003–2004; Host 2004), Mladost – Radost… (vybrané juvenilie z let 1978–1981; Větrné mlýny 2005), Básně sebrané (souborné vydání dosavadních knih; Host 2010), Dvojité dno (2010) a Já už chci domů (2015). Překlady jeho básní byly představeny i v řadě zahraničních periodik. Patří k nejoblíbenějším a nejčtenějším českým básníkům poslední doby, jeho knihy vyšly v mnoha reedicích. Většinu života prožil v Praze, nyní žije převážně v Brně.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Host)

 

Vyhrajte knihu Nekonečný kalendář

Diář s básněmi J. H. Krchovského doplněný o působivé rytiny Františka Štorma můžete využít už letos, nebo si ho třeba nechat na příští rok. Kalendárium v něm je totiž univerzální a i to, čím stránky zaplníte, záleží čistě na vás. Buď jej využijete jako klasický plánovací diář, nebo jako deník, protože místa pro poznámky je zde více než dost.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Nekonečný kalendář vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nekonečný kalendář
probíhá od 11. do 24. ledna 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 Nekonečné kalendáře

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNekonečný kalendář

Krchovský, J. H.

Host, 2017

Zasoutěžte si o exklusivní diář plný básní a rytin - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Adela Havlovic napsal:

    Rada bych komentovala, kdybych to to cetla.

Napsat komentář