Audiokniha Eragon od Christophera Paoliniho právě vychází exkluzivně pouze v digitální podobě

eragon
U příležitosti návštěvy Christophera Paoliniho v České republice vydává nakladatelství Fragment audioknihu Eragon. Čtená verze prvního dílu bestsellerové ságy Odkaz Dračích jezdců vychází exkluzivně pouze v digitální podobě a výhradním prodejcem audioknihy je Audiotéka.cz.

 

Čtyřdílný Odkaz Dračích jezdců je po Harrym Potterovi asi nejpopulárnější současnou fantasy sérií s oddanou fanouškovskou základnou napříč všemi věkovými skupinami. Vypráví příběh chlapce Eragona a jeho dračice Safiry, kteří společně bojují o osud království ovládaného krutým králem Galbatorixem.

Autor začal psát první knihu původně plánované trilogie ve svých pouhých 15 letech, a přesto jde o dílo pozoruhodně vyzrálé a propracované.

Netrpělivě očekávaný čtvrtý díl Inheritance, který je vyvrcholením fantasy série ze světa Dračích jezdců, vydalo nakladatelství Fragment před několika týdny a Christopher Paolini jej přijel osobně představit českým čtenářům.

V rámci setkání s novináři autor mimo jiné uvedl, že se s největší pravděpodobností v budoucnosti do světa Alagaësie vrátí, ale s odlišným příběhem. V současnosti má rozpracovánu celou řadu námětů různých žánrů a jeho příští román bude pravděpodobně science fiction.

Nekrácenou audio verzi Eragona načetl svým charakteristickým hlasem herec Martin Stránský. Ten v poslední době dokázal zaujmout mimo jiné jako interpret audioknih Steve Jobs a Muži, kteří nenávidí ženy.

Zákazníci Audiotéky mohou audioknihu o délce 18 hodin stahovat přímo z webu www.audioteka.cz jako soubory ve formátu mp3 nebo pomocí aplikací pro chytré mobilní telefony za cenu 299 Kč.

 

Audio ukázky z audioknihy v mp3 formátu:

http://audioteka.cz/images/articles/media/ukazky-eragon.zip

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeEragon – audiokniha

Paolini, Christopher

Fragment, 2012

Audiokniha Eragon od Christophera Paoliniho právě vychází exkluzivně pouze v digitální podobě - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. bokul bokul napsal:

    Díky za odkaz na audioukázku. Jsem přesvědčena, že v dnešní době jsou čím dál tím žádanější formou knih. A to nejen pro nevidomé nebo slabozraké.

Napsat komentář