Vyhrajte velkolepé galaktické dobrodružství

hvezdni-honaci-perex
V daleké budoucnosti existují galaxie, mezi kterými zajišťují přepravu hyperprostorové bytosti zvané krávy, které ženou honáci ne nepodobní klasickým kovbojům. Ovšem právě oni jsou trnem v oku hraběti Kuzněcowovi a ten s nimi neváhá bojovat.

Galaktické společenství v ohrožení

Velkolepé galaktické bitvy, mezihvězdná přeprava, kosmické křižníky a armády kyborgů…

Přenesme se do vzdálených galaxií, ve kterých mezihvězdnou přepravu zajišťují gigantické hyperprostorové bytosti zvané „krávy“. Na jejich cestě napříč vesmírem je doprovázejí vesmírní honáci. Jenže galaktická přeprava se ocitá v ohrožení a s ní i celé galaktické společenství. Na scénu totiž vstupuje monopolní přepravce a velitel soukromých armád, hrabě Kuzněcow. Nic není jako dřív, rovnováha světa je narušena. Honáci musejí čelit flotilám kosmických křižníků, armádám kyborgů nebo krystalickým ještěrům-zabijákům. Dochází k planetárním válkám, k zabíjení mírumilovných „krav“ i k likvidacím samotných hvězd. Nastává období nelítostného boje…

 

Hvězdní honáci

Autor: Jiří W. Procházka

Vydalo: nakladatelství Triton
Počet stran: 336
Vazba: brožovaná
Vydáno: 11/2017
ISBN: 978-80-7553-311-1

Přečtěte si více o knize Hvězdní honáci, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Triton. A nezapomeňte si také prohlédnout ukázku a přečíst náš článek.

Nakladatelství Triton působí na českém knižním trhu již od roku 1991 a počtem vydaných titulů se každoročně řadí mezi 6–10 největších knižních nakladatelství v republice. Specializuje se především na knihy odborné lékařské, psychologické, filosofické, historické a pedagogické, jakož i na učebnice pro VŠ studenty, beletrii, sci-fi a literaturu faktu.

 

Ukázka z knihy

V rudnoucí atmosféře se pomalu zhmotňovala obludně gigantická těla. Obrovské fosforeskující objekty, každý o délce přes pět set astromil, připomínaly krávy jen vzdáleně. Spíš bych jim říkal prasata, uvědomil si Joe. Ale když se jedna z krav natočila bokem, spatřil rohy připomínající temný srpek měsíce, který se vznášel pár set yardů nad hlavou krávy.
A támhle je honák!
První, kterého Joe zahlédl. Na vlastní oči! Pravda, v atmosféře po hypernautickém oři zůstala jen duhová čára, ale byl to honák!
Joe se zasnil.
Vyprávění strejdy Billa, tátova kamaráda ještě z dob těch starejch zlatejch časů, bylo lepší než půlka všech kovbojských remaků. Už jenom jeho lovecké jméno – Dlouhý Bílý Vlas – bylo něco! Bill na své planetě, Shell (Skořápka) se jmenovala a taky ji navštěvovaly krávy, představoval jakéhosi čaroděje. Indiáni ho zvali na magické obřady a planetu prý chránil před Zlem tajemný Pán Much. A Bill o všem uměl tak poutavě vyprávět. (str. 13)

 

Vyhrajte knihu Hvězdní honáci

Přepravu lidí i nákladu mezi jednotlivými hvězdami a planetami zajišťují ve vzdálené budoucnosti krávy a jejich honáci – kovbojové, kteří se o tyto hyperprostorové bytosti starají a ženou je vesmírem z bodu A do bodu B. Jenže hrabě Kuzněcow neváhá udělat cokoliv, aby získal monopol a stoprocentní kontrolu nejen nad veškerou přepravou, ale také nad obyvateli galaxie. A následky mohou být opravdu katastrofální, což si můžete přečíst v novém vydání knihy od legendy české sci-fi a fantasy literatury Jiřího Walkera Procházky.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Triton vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Hvězdní honáci vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Hvězdní honáci
probíhá od 29. prosince 2017 do 11. ledna 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 sci-fi knihy Hvězdní honáci

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHvězdní honáci

Procházka, Jiří W.

Triton, 2017

Vyhrajte velkolepé galaktické dobrodružství - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Markykucerka napsal:

    Moc děkuji za knížku, chudinka byla takovou dobu na poště,ja si nepřečetla email ;-) tudíž veliké překvapení a radost :-) Děkuji.

Napsat komentář