Zahrajte si o tajemství ukryté v džungli

let-duchu-perex
Kdesi v srdci Božích hor leží vrak letounu z druhé světové války, který skrývá výbušné tajemství. Vydává se k němu ostře sledovaná expedice složená z bývalých elitních vojáků, jejímž členem je i Will Jaeger. Co na ně v džungli čeká?

Šokující záhada z minulosti

Bývalý elitní voják Will Jaeger, zdrcený brutálním únosem a nejspíš i vraždou manželky a syna, uteče až na samý konec světa, aby se tam skryl a pokusil se znovu nalézt klid. V africkém vězení, kde trpí neprávem, je však objeven a přinucen podniknout ještě jednu poslední misi. Má stanout tváří v tvář kruté minulosti.

Jaeger souhlasí, že povede ostře sledovanou expedici – dokumentární natáčení a reality show v jednom – do Cordillera de los Dios v odlehlé amazonské džungli. V temném srdci ztraceného světa „Božích hor“ leží totiž záhadné letadlo z druhé světové války, stroj, který střeží výbušné tajemství. Temné síly udělají všechno pro to, aby válečný letoun navždy zůstal utajen, a Will Jaeger, aniž tuší, jde proti nim.

Když se přidá k týmu bývalých elitních bojovníků, kam patří i ledově klidná ruská agentka Irina Narovová, zmocňuje se ho neodbytný pocit, že vrak letadla ukrývá i odpověď na otázku, kterou už tak dlouho hledá: jaká je totožnost únosců jeho ženy a syna. Brzy však udeří pohroma a Jaeger s týmem musí bojovat o život v extrémních podmínkách džungle. Navíc se ve víru napínavých dobrodružství ukazuje, že šokující záhada z minulosti spojuje současné dění s hrůzami v nacistickém Německu.

 

Let duchů

Autor: Bear Grylls

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Jan Kozák
Počet stran: 447
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 10/2017
ISBN: 978-80-7565-233-1

Přečtěte si více o knize Let duchů, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. Můžete si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

„Jak jsi mě našel?“ řekl do ticha.
Raff pokrčil rameny. „Nebylo to lehký. Muselo se nás do toho navézt víc: Feaney, Carson, já.“ Zasmál se. „Seš rád, že jsme se obtěžovali?“
Jaeger pokrčil rameny. „Právě jsem se začal sbližovat s majorem Mojem. Prima chlap. Takovej, kterýho bys vybral pro svoji ségru.“ Zadíval se na urostlého Maora. „Ale jak jsi mě našel? A proč…“
„Přece jsem stál vždycky při tobě, kámo. A navíc…“ Raffovi se v obličeji mihl stín. „V Londýně tě potřebujou. Mají úkol. Pro nás oba.“
„Co je to za úkol?“
Raffův výraz potemněl ještě víc. „Zasvětím tě, až odsud vypadneme – do tý doby žádnej úkol nebude.“

 

Vyhrajte knihu Let duchů

Bývalý voják Will Jaeger se pokusil utéct před minulostí, ale ta ho znovu dohání. V africkém vězení je totiž objeven a přinucen podniknout svou poslední misi. Při pátrání po vraku letadla, kterého se účastní s týmem dalších elitních bojovníků, však odhalí mnohem více než jen tajemství, které se skrývá v troskách. Vydejte se spolu s ním do extrémních podmínek, které panují v amazonské džungli, kde budete muset bojovat o holý život v knize britského dobrodruha, spisovatele a moderátora pořadů o přežití Beara Gryllse.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Let duchů vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Let duchů
probíhá od 17. do 23. prosince 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 thrillery Let duchů

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLet duchů

Grylls, Bear

Jota, 2017

Napsat komentář