Vyhrajte průvodce pro budoucí hvězdy Instagramu

ctete-pokud-chcete-dobyt-instagram-perex
Možná i vy rádi sdílíte své fotky z cest a každodenní zážitky se svými přáteli pomocí Instagramu. Pokud však sníte o tom, že se zařadíte mezi hvězdy této sociální sítě, asi tušíte, že to tak jednoduché nebude. Ale my vám poradíme, jak na to.

Sdílejte své zážitky a ještě na tom vydělejte

ctete-pokud-chcete-dobyt-instagram-ukazkaDávat fotky na Instagram je jednoduché. Proto je tato síť tak oblíbená. Pokud ale chcete, aby se vaše snímky dostaly i mezi širší publikum než jen pár kamarádů, už tak snadné to není. Musíte mít plán, musíte mít odhodlání a samozřejmě také dobré fotografie. Se vším vám pomůže kniha Čtěte, pokud chcete dobýt Instagram.

Většina lidí používá Instagram a další podobné aplikace k šíření svých zážitků mezi přátele. Věděli jste ale, že se dá Instagramem živit? A to docela dobře. Je snad něco, co by možnosti dnešní doby vystihovalo lépe, než životní styl složený z cestování, focení, sdílení zážitků s ostatními a za to vše být finančně odměňován?

Ale ať už plánujete tuto Instagramovou hru rozjet naplno a aspirujete na to, stát se další @ALADYINLONDON nebo @DANIELLEPEAZER, nebo jen chcete sdílet zážitky z cest s přáteli po celém světě, kniha Čtěte, pokud chcete dobýt Instagram je dobrým zdrojem informací. 50 světoznámých instagramerů se s vámi podělí o způsob, jakým k Instagramu přistupují oni. Prozradí vám základní vlastnosti fungujícího profilu i své vlastní tipy na to, jak profil a fotografie posunout o úroveň výš. Dostanete odpověď mimo jiné na to:

  • Jaké fotografie jsou ty pravé,
  • kdy a jak je nahrávat,
  • v jakém jazyce,
  • jak komunikovat s ostatními na Instagramu,
  • jak se dostat mezi Doporučené uživatele,
  • jak se dostat do hledáčku firem a agentur
  • a mnoho dalšího.

V českém vydání knihy také najdete exkluzivní část, ve které se vám stejným způsobem představí sedm instagramerů z Česka. Ti vám řeknou, jak vše funguje u nás a co od Instagramu může očekávat našinec.

 

Čtěte, pokud chcete dobýt Instagram

Vydalo: nakladatelství Zoner Press
Překlad: Pavel Kristián
Počet stran: 144
Vazba: brožovaná
Vydáno: 11/2017
ISBN: 978-80-7413-368-8

Přečtěte si více o knize Čtěte, pokud chcete dobýt Instagram, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Zoner Press. Navíc si můžete také prohlédnout krátkou ukázku.

Nakladatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace. V roce 2007 byla nabídka vydavatelství rozšířena o řadu oblíbených knih Naučte se kreslit… a v roce 2008 o fantasy žánr v edici Zoner Fantazie a populární publikace s japonskou mangou a komiksy, které vychází pod logem Zoner Manga. Pro vydavatelství jsou velmi inspirativní webové diskuse, názory, tipy a přání čtenářů, které probíhají na Facebooku Manga Zoner, kde jsou stále nové aktuální informace.

 

Ukázka z knihy

ctete-pokud-chcete-dobyt-instagram-ukazka-2Za každým známým profilem je schován šikovný člověk s mobilem nebo foťákem, který přesně ví, co dělá.
Na následujících stránkách najdete tajemství těch nejúspěšnějších instagramových profilů, konkrétně 50 z nich. Jejich majitelé se s vámi podělí o triky, jak si vytvořit vlastní fotografický styl, a také třeba o to, jak navázat kontakt s brandy ohledně reklamy a sponzoringu. Zjistíte, jak se ikony v oblasti fashion, jako je @DANIELLEPEAZER dostaly, nad jeden milion sledujících. Dozvíte se, jak @TASTEOFSTREET získal 100 000 followerů v řádech týdnů. Nebo jak se díky jídlu proslavil @SYMMETRYBREAKFAST anebo jak je to jednoduché s lifestyle fotografiemi jako od @HELLOEMILIE. (str. 7)

 

Vyhrajte knihu Čtěte, pokud chcete dobýt Instagram

Profil na Instagramu mají miliony lidí po celém světě, ale většina jej využívá k šíření a sdílení fotografií, myšlenek a zážitků pouze mezi své přátele. Jsou ovšem i tací, kteří mají díky unikátnosti profilů tolik fanoušků, že je tato síť živí. A právě padesát z nich se neváhalo podělit o své tipy, jak i vy můžete posunout svůj instagramový účet o úroveň výš. A nebojte se, že by se jednalo o rady, které mohou fungovat jen v zahraničí, české vydání totiž obsahuje také představení sedmi úspěšných instagramerů z Česka.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Zoner Press vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Čtěte, pokud chcete dobýt Instagram vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Čtěte, pokud chcete dobýt Instagram
probíhá od 15. do 28. prosince 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 příručky Čtěte, pokud chcete dobýt Instagram

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeČtěte, pokud chcete dobýt Instagram

kolektiv autorů

Zoner Press, 2017

Napsat komentář