Zahrajte si o pátrání po čtyřleté holčičce

pred-pikolou-za-pikolou-perex
Lisa se svou dcerou hrály v parku nevinnou hru na schovávanou, jenže jakmile došlo na hledání, bylo jasné, že je něco špatně. Unesl někdo čtyřletou dívenku, nebo s někým dokonce šla dobrovolně? A je nějaká šance, že se vrátí domů?

Krutý konec hry

Jedna, dvě, tři… Lisa zavře oči při počítání do sta, při hře na schovávanou. Jakmile je ale otevře, nemůže svou čtyřletou dceru najít. Je pryč. Zmizela beze stopy. Do hledání se pouští policie i rodina. Kdo ji mohl unést? A co když to není jen tak někdo? Je to někdo, koho znala? Někdo, kdo si myslí, že dělá správnou věc? Vrátí se malá holčička ještě někdy domů, nebo zmizí už navždy?

Román, který se nachází těsně na hranici psychologického dramatu a nejhorší noční můry.

 

Před pikolou za pikolou

Autorka: Linda Greenová

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpreti: Šárka Vondrová, Zuzana Slavíková, Robin Pařík
Překlad: Dušek Zdík
Délka: 11 hodin 16 minut
Vydáno: 11/2017

Přečtěte si více o audioknize Před pikolou za pikolou, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku, nebo přečíst náš článek.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorce

Linda Greenová je vystudovaná novinářka, jejímž největším snem bylo už od mala vydat svůj vlastní román. Přes veškeré překážky se její román Před pikolou za pikolou stal naprostým bestsellerem na poli elektronických knih.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Před pikolou za pikolou

Představte si, že u pikoly dopočítáte do sta a vydáte se hledat, jenže ať děláte, co děláte, nemůžete spoluhráče najít. Právě to se totiž stalo hlavní hrdince Lise Daleové, která se se svou nejmladší dcerou Ellou vydala do parku, aby si užily trochu zábavy. Místo toho se nevinná hra změní v noční můru a domů se Lisa vrací sama. Začíná pátrání po čtyřleté holčičce, kterou pravděpodobně někdo unesl, ale ani přes usilovnou práci policie a spolupráci s médii nevede k nalezení jediná stopa. Vrátí se Ella ještě někdy domů, nebo už se s ní rodina nikdy neshledá? To si poslechněte ve více než 11 hodin dlouhé audio verzi úspěšného thrilleru Lindy Greenové.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Před pikolou za pikolou vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Před pikolou za pikolou
probíhá od 2. do 15. prosince 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Před pikolou za pikolou

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePřed pikolou za pikolou
Audiokniha

Greenová, Linda

Audiotéka.cz, 2017

Napsat komentář