Zahrajte si o nečekané odhalení ve fantasy světě

panuv-tajemny-odkaz-draci-proroctvi-perex
Felicity ještě ani nestihla pořádně vstřebat myšlenku, že by právě ona měla zachránit říši elfů, když je obviněna z vraždy. Půlelf Lee se však rozhodne ji zachránit a vydá se pátrat po důkazech, které by ji očistili. Jak jeho výprava dopadne?

Další nečekaná odhalení

Felicity ještě pořádně nezpracovala myšlenku, že je předurčená zachránit říši elfů, když ji ti samí elfové obviní z vraždy a vymažou ji z knihy proroctví. Půlelf Lee ji chce zachránit a vydá se proto do magického světa hledat důkazy na její obhajobu. Když se však dlouho nevrací a Felicity začne mít divné vize spojené s propady do minulosti, jde ho hledat. Její pátrání ale přinese další nečekané odhalení: nejen, že je předurčená zachránit elfy, je prý i dračím dítětem!

 

Dračí proroctví

Autorka: Sandra Regnier

Vydalo: nakladatelství Fragment
Překlad: Vladana Hallová
Edice: Panův tajemný odkaz
Počet stran: 296
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 4/2017
ISBN: 978-80-253-3158-3

Přečtěte si více o knize Dračí proroctví, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

„Connor zemřel, když jsme byli v osmém století. Odskočit si v čase takhle cíleně na tak dlouhý časový úsek je velice komplikované a vyžaduje to mnohaletý cvik. A ty jsi vůbec žádný neměla.“
„Ale nebyli jsme tam celou dobu spolu,“ trvala jsem na svém.
Zavrtěl hlavou. „Mnohem větší starosti mi dělá to, že byl Connor krátce před svým zavražděním ve Versailles, v době těsně před revolucí. Král Oberon a Rada koruny tam vyslali jiné vyšetřovatele, aby zjistili, co tam strážný pohledával. Doufejme, že na něco přijdou.“
Zhluboka jsem se nadechla. „Takže z toho nejsem úplně venku.“
„Ne. Ale žádný strach,“ pokoušel se mě Lee uklidnit. „Zvládneme to.“
„Ale jak? Údajně jsem brutálně rozsekala elfa na kousky. Než zemřel, napsal mé jméno vlastní krví a já nemám žádné alibi. Jak to chceš zvládnout? Najal jsi snad právníky O. J. Simpsona?“ (str. 12)

 

Vyhrajte knihu Dračí proroctví

Mladá dívka Felicity se teprve nedávno dozvěděla, že na ní závisí budoucnost říše elfů. Ještě si na tuto skutečnost nestihla zvyknout, a už stojí před další šokující skutečností. Hrozí jí obvinění z vraždy a smazání z knihy proroctví. Co by to pro ni znamenalo? A podaří se Leeovi najít důkazy o její nevině včas? To si přečtěte v druhém díle fantasy série Panův tajemný odkaz německé spisovatelky Sandry Regnier.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Dračí proroctví vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Dračí proroctví
probíhá od 22. do 28. října 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 fantasy knihy Dračí proroctví

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePanův tajemný odkaz: Dračí proroctví

Regnier, Sandra

Fragment, 2017

Napsat komentář