Vyhrajte souboj dobra a zla, světla a temnoty

dva-roky-osm-mesicu-a-jednadvacet-noci-audio
Katastrofální bouře, která zasáhla New York, změnila nejen ráz města, ale hlavně narušila tvář celého světa. Následuje totiž tisíc a jedna noc plná bojů, ve kterých jde o budoucnost celé civilizace. Podaří se armádě džinů zvítězit nad zákeřnými běsy?

Vlna podivna, která zasáhla svět

New York zasáhne katastrofální bouře a převrátí naruby město i život jeho obyvatel. Je to začátek vlny „podivna“, která změní tvář celého světa a promění ho v bojiště nadpřirozených sil. Během následujícího tisíce a jedné noci – dvou let, osmi měsíců a osmadvaceti dnů – se v zápase o všechno utká dobro a zlo, světlo a temnota. Zachrání civilizaci s jejími sny, ambicemi i obyčejnými lidskými životy princezna džinů Dunia se svými potomky, počatými před dávnými časy a nyní povolanými do války proti zákeřným běsům?

Nespoutaný příběh inspirovaný poetikou orientálních pohádek i dobrodružných ság moderní popkultury, vyžaduje ochotu poddat se autorově bezbřehé imaginaci. Svérázným způsobem však odráží i rostoucí výbušnost a nepředvídatelnost světa, který nás reálně obklopuje.

 

Mistři slova – Dva roky, osm měsíců a osmadvacet nocí

Autor: Salman Rushdie

Vydalo: vydatelství Audiotéka.cz
Interpret: Hana Maciuchová
Série: Mistři slova
Délka: 11 hodin 41 minut
Vydáno: 9/2017

Přečtěte si více o audioknize Mistři slova – Dva roky, osm měsíců a osmadvacet nocí, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku, nebo přečíst náš článek o knižní předloze.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Salman Rushdie je indicko-britský spisovatel. Proslavil se svým druhým románem Děti půlnoci (1981), který v roce 1981 získal Bookerovu cenu. Velká část jeho rané prózy se odehrává na indickém subkontinentu. Rushdieho styl psaní bývá často označován jako magický realismus s historickou fikcí a mezi hlavní témata jeho díla patří propojení, rozkoly a přesuny mezi východním a západním světem.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Mistři slova – Dva roky, osm měsíců a osmadvacet nocí

Sny, ambice a životy obyčejných lidí jsou ohroženy. Děsivá bouře, která zasáhla New York, je pouhým začátkem děsivých a krvavých bojů mezi dobrem a zlem. Na jedné straně za osud civilizace bojuje princezna džinů Dunia se svými potomky, na straně druhé pak stojí temné běsy. Kdo zvítězí v této líté bitvě? Abyste se to dozvěděli, nemusíte čekat tisíc a jednu noc, ale stačí vám k tomu necelých dvanáct hodin. Právě tak dlouhá je totiž další audiokniha z edice Mistři slova, kterou namluvila Hana Maciuchová.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Mistři slova – Dva roky, osm měsíců a osmadvacet nocí vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu
Mistři slova – Dva roky, osm měsíců a osmadvacet nocí
probíhá od 23. září do 6. října 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Mistři slova – Dva roky, osm měsíců a osmadvacet nocí

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMistři slova – Dva roky, osm měsíců a osmadvacet nocí
Audiokniha

Rushdie, Salman

Audiotéka.cz, 2017

Napsat komentář