Vyrobte si originální výzdobu

Tipy_Malovani na kameny_Svicky
Svůj dům můžete provonět svíčkami vlastní výroby a zahradu zase ozdobit ručně malovanými oblázky! Vše, co potřebujete, jsou tyto dvě chytré knížky, materiál, pomůcky a hlavně chuť tvořit!

Zkuste si spolu s populární malířkou F. Sehnaz Bac pomalovat kamínky, třeba ty nudně šedé z dovolené u moře. Uvidíte, jak prokouknou a ozdobí váš domov!

Malování na kameny

30 vzorů, které probudí vaši kreativitu
Autorka: F. Sehnaz Bac
Přeložila: Michaela Ženatá

Počet stran: 96
Vazba: brožovaná
Formát: 210×279 mm
ISBN: 978-80-7413-354-1
Doporučená cena: 289 Kč

Knihu Malování na kameny vydalo nakladatelství Zoner Press.

Proměňte obyčejné kameny v barevná umělecká díla. Dovezli jste si z dovolené spoustu vyhlazených oblázků a teď přemýšlíte, co s nimi? Zkuste je namalovat a vytvořit si tak překrásný dekorativní prvek do domu i na zahradu nebo originální přívěsek. Pokud nevíte, jak na to, najdete v tomto průvodci vše potřebné. Populární malířka na kameny, zkušená archeoložka, která prodává své Sassi dell´ Adriatico (Jadranské kameny) na Etsy, vás ve své knize Malování na kameny krok za krokem provede návody pro vytvoření 30 fantastických designů. Návody pro malování různých motivů od stromů, květin a zvířat až k mandalám, geometrickým vzorům, svátečním motivům a dalším, jsou doprovázeny plnobarevnými fotografiemi. Začnete tím, jak kameny hledat a vybírat, dozvíte se, jaké materiály a nástroje použít, a naučíte se řadu technik, včetně malování na kameny barvami nebo inkousty, malování na přírodní kámen a uzavření dokončené práce. Hledání kamenů a jejich malování může být příjemná relaxace pro vás a úžasná zábava pro celou rodinu.

 

Ukázka z knihy

Sehnaz Bac_Malovani na kameny ukazka

Prohlédněte si celou ukázku.

 

Vydavatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace. Stěžejní produkcí jsou praktické návody pro fotografy všech úrovní a široká řada knih v edici Naučte se kreslit a malovat… V nabídce vydavatelství nechybí ani populární témata z oblastí oblíbených výtvarných technik.

————————————————

Malování na kamínky vás už se vám zajídá? Co takhle zkusit si vyrobit vlastní svíčku? S příručkou Jaroslava Šabatky to půjde samo a bude to nesmírně zábavné.

Svíčky

Nové techniky
Autor: Jaroslav Šabatka

Počet stran: 48
Vazba: brožovaná
Formát: 170×230 mm
ISBN: 978-80-247-2675-5
Doporučená cena: 139 Kč

Knihu Svíčky vydalo nakladatelství Grada.

Druhá knížka o svíčkách vycházející v edici Šikovné ruce obsahuje nové techniky ruční výroby svíček doposud u nás nepublikované. Zaměřuje se zejména na ty zájemce, kteří si již vyzkoušeli základní techniky a mají zájem zdokonalit se v technikách nových a složitějších. Novinkou je tvarování svíček z odlitých parafinových plátů, rolované svíčky, palmové svíčky, skládané svíčky a v neposlední řadě nové směry v dekorování a zdobení svíček. Také zde nalezneme popis možných chyb při výrobě svíček, jejich příčiny a odstraňování.

 

Ukázka z knihy

Jaroslav Sabatka_Svicky

Prolistujte si celou ukázku.

 

Jaroslav Šabatka

Jaroslav Šabatka je mj. také autorem knih Svíčky, Mýdla a Vyrábíme mýdla. Zabývá se výrobou a historií užívání mýdel.

 

Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete skvělé knihy za výhodné ceny.

Líbily se vám naše kreativní tipy? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMalování na kameny
30 vzorů, které probudí vaši kreativitu

Bac, F. Sehnaz

Zoner Press, 2017

zobrazit info o knizeSvíčky
Nové techniky

Šabatka, Jaroslav

Grada, 2008

Napsat komentář