Nápady pro šikovné ruce

tvoreni
Baví vás tvořit, ale nemáte inspiraci? Tak to jste ji právě našli! Představíme vám dvě knihy, které vám pomohou naučit se malovat představí vám nevšední nápady, kterými můžete oživit svou domácnost. Inspirujte se a tvořte!

Naučte se malovat – nejste na to sami! Kniha plná užitečných tipů a zkušeností od Gill Barronové, která se mezi akvarely pohybuje celý svůj život, vám pomůže.

Naučte se malovat – Akrylové barvy

Autorka: Gill Barronová

Počet stran: 176
Vazba: pevná s přebalem
ISBN: 978-80-7413-146-2
Doporučená cena: 329 Kč

Knihu Naučte se malovat – Akrylové barvy vydalo nakladatelství Zoner Press.

Malování je snadné, když malovat neumíte – jakmile malovat umíte, je tomu právě naopak, řekl E. Degas. Technika akvarelu je náročná, olejomalba je nákladná a pomalá – akrylové barvy jsou ideální možností jak pro začátečníky, tak pro zkušené malíře. Akrylové barvy jsou moderní médium, které vám poskytne naprostou volnost v realizaci vašich uměleckých představ a současně je zvládnutí techniky práce s ním rozhodně jednodušší než při použití akvarelových či olejových barev. Autorka knihy, Gill Barronová, maluje technikou akrylu již 40 let a za tu dobu nasbírala množství zkušeností a řadu z nich představuje ve své knize. Výběr doporučení, rad, oblíbených tipů a triků je určen nejen naprostým začátečníkům, ale bude zajímavý i pro zkušené malíře.

barvy

 

Prolistujte si celou ukázku!

O nakladateli

zonerpressVydavatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace. Stěžejní produkcí jsou praktické návody pro fotografy všech úrovní a široká řada knih v edici Naučte se kreslit a malovat… V nabídce vydavatelství nechybí ani populární témata z oblastí oblíbených výtvarných technik. To vše je doplněno aktivitami na sociální síti facebook.

————————————————

Nové kusy oblečení, doplňky do kuchyně či dárky… to vše a ještě víc můžete vytvořit ze staré košile! Kniha Druhá šance pro košile vám ukáže, jak na to.

Druhá šance pro košile

Autorka: Jana Harmachová

Počet stran: 128
Vazba: brožovaná
Formát: 210×210 mm
ISBN: 978-80-271-0372-0
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Druhá šance pro košile vydalo nakladatelství Grada.

Stejně jako džínsy, i košile mohou dostat svou druhou šanci poté, co přestaly být módní, nebo se nějak v pračce srazily a majitel se do nich už nevejde. V knize najdete množství nápadů, střihů a návodů, jak odložené košile zpracovat. Dámy ocení několik originálních modelů halenek, sukní a šatů. Malé parádnice se určitě budou cítit báječně v šatičkách přešitých z tátovy košile a ty úplně nejmenší můžete obléct do kalhot z rukávů použité košile. Polštářky, zástěry, chňapky a mnoho dalších dílek poslouží třeba jako hezký a osobitý dárek.

kosile

 

Na další skvělé nápady se podívejte v celé ukázce!

O nakladateli

gradaNakladatelství Grada vydává tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život. Knihy s logem GRADA vycházejí v České republice již od roku 1991.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Jak nejraději tvoříte vy? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNaučte se malovat – Akrylové barvy
300 tipů a technik pro snadné malování

Barronová, Gill

Zoner Press, 2011

zobrazit info o knizeDruhá šance pro košile

Harmachová, Jana

Grada, 2017

Napsat komentář