České rozhledny a hrady v jednom průvodci

Rozhledny-a-ztracene-hrady-perex
Hledáte tip na odpočinkový výlet a rádi byste se pokochali dalšími krásami naší vlasti? Pak neváhejte a sáhněte po aktualizovaném vydání knihy Vladimíra Pohorského, které vás provede po rozhlednách a hradech východu republiky.

Publikace Rozhledny a ztracené hrady je souborným a rozšířeným vydáním předchozí úspěšné knižní edice Tipy na výlet po českých rozhlednách a dalších místech s krásným rozhledem, které u nás každoročně přibývají.
Druhý díl – Východ láká čtenáře řadou užitečných informací k cestování po populárních i „ztracených“ výhledových místech v kraji Královéhradeckém, Pardubickém, Jihomoravském, Olomouckém, Moravskoslezském, Zlínském a kraji Vysočina. Přehledné řazení objektů podle krajů a okresů, barevné fotografie, praktický formát, cenné rady o dostupnosti turistických cílů, jejich historii a v neposlední řadě i popis výhledů do kraje vám pomůže naplánovat výlety. Do druhého vydání je přidáno 26 nových rozhleden.

Rozhledny a ztracené hrady

Autor: Vladimír Pohorecký

Počet stran: 272
Vazba: vázaná
Formát: 146×205 mm
ISBN: 978-80-87530-88-7
Doporučená cena: 269 Kč

Knihu Rozhledny a ztracené hrady vydalo nakladatelství Radioservis.

 

Ukázka z knihy

Rozhledny-a-ztracene-hrady-ukazka

 

Slovo autora


Radioservis je největším výrobcem audiozáznamů v České republice. Jeho záměrem je postupně zpřístupnit rozhlasový archiv (mluvené slovo, hudbu a další pořady), tak i fyzické nosiče na jednom místě online. Nabízené záznamy pořadů jsou dodávány ve vysoké kvalitě upravené zvukovými mistry. Kromě audiozáznamů daných pořadů vydává také audioknihy a tištěné knihy.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRozhledny a ztracené hrady
Východ, 2. díl

Pohorecký, Vladimír

Radioservis, 2017

Napsat komentář