Získejte pohled do zákulisí práce odstřelovačů

moderni-odstrelovaci-perex
Události z 11. září 2001 změnily ve světě mnohé a nejinak tomu bylo i v případě odstřelovačů. Co se změnilo na jejich práci, výcviku a zbraních? To si můžete přečíst v publikaci, která je právě tomuto tématu věnována.

Poodhalte dosud utajený svět

Průvodce utajeným světem současných vojenských a policejních odstřelovačů.

V letech následujících po útoku na Světové obchodní středisko v New Yorku 11. září 2001 došlo k významným změnám v uplatnění odstřelovačů při válečných i bezpečnostních operacích. Rychle se vyvíjely zbraně, střelivo, speciální příslušenství a také příprava odstřelovačů. Nová kniha předního odborníka na speciální síly přibližuje dění na bojištích v Iráku a Afghánistánu, ale seznamuje také s odvážnými protiteroristickými akcemi po celém světě.

Z osobních zkušeností odstřelovačů se čtenář dozví řadu podrobností o práci elitních profesionálních střelců – jaký je jejich výcvik, výzbroj, vybavení, jak využívají moderní techniku, kde, kdy a jak se zapojují do akce. Kniha nabízí dosud nejaktuálnější a nejrealističtější pohled na mnoha mýty opředené specialisty, kteří dnes hrají klíčovou roli v konvenčním i nekonvenčním válčení a neobejde se bez nich žádná protiteroristická jednotka.

 

Moderní odstřelovači po 11. září 2001

Autor: Leigh Neville

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Petr Tůma
Počet stran: 296+32 přílohy
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 6/2017
ISBN: 978-80-204-4379-3

Přečtěte si více o knize Moderní odstřelovači po 11. září 2001, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Nakladatelství Mladá fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

O autorovi

Leigh Neville je australský autor, který má na kontě již více než tucet publikací o moderních speciálních silách, ručních palných zbraních, odstřelovačích či válkách v Afghánistánu a Iráku. Působí také jako odborný konzultant při tvorbě válečných počítačových her a televizních dokumentů.
(Zdroj informací: nakladatelství Mladá fronta)

 

Vyhrajte knihu Moderní odstřelovači po 11. září 2001

Svět současných vojenských a policejních odstřelovačů byl dosud očím veřejnosti spíše skryt, to se však mění s publikací, jejímž autorem je Leigh Neville, který má v oblasti vojenské techniky a armády bohaté znalosti. Nahlédněte do zákulisí této profese a zjistěte, jak se změnila následkem teroristických útoků z 11. září.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Moderní odstřelovači po 11. září 2001 vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Moderní odstřelovači po 11. září 2001
probíhá od 24. července do 6. srpna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Moderní odstřelovači po 11. září 2001

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeModerní odstřelovači po 11. září 2001

Neville, Leigh

Mladá fronta, 2017

Napsat komentář