Aukce
-
Cvičebnice
Do DNES v 20:00:00
Za 31,- Kč
-
-
-
Ivetaa: Pohlazení na duši - krásná slova. »
-
Gudrun: Moc děkuji za knihu, včera v pořádku dorazila » -
Milka98: Mnohokrát děkuji za zaslanou knihu Josef Jonáš 80 »
-
135evik: Dobrý den, kniha Josef Jonáš 80 let před chvilkou »
-
zurekpetr: Dobrý den, vyhraná kniha Kornélie v pořádku doraz »
-
ekov: Dneska mi přišla knížka Kornélie, moc děkuji »
-
celinka: Děkuji za vysvětlení, myslela jsem, že vyhrává nej »
-
Doručení knih do Vánoc aneb poslední letošní aukce
30.11.2025 -
Smažené dobroty o trochu zdravěji
5.12.2025 -
Jak lépe porozumět…
5.12.2025 -
Do boje s monstry a příšerami
5.12.2025 -
Knihy pro dobrou náladu
4.12.2025 -
Získejte román o těžkostech běžného života
4.12.2025 -
Čtenář detektivem
4.12.2025 -
Strhující román o podlehnutí moci
3.12.2025
-
Soutěže
- Soutěž o 2 prózy Víry (do 18.12.)
- Soutěž o 2 dětské knihy Šťastné a sýrové (do 15.12.)
- Soutěž o 2 knihy Básně a nebásně (do 6.12.)
- Soutěž o 3 knihy povídek A čeho se bojíš ty (do 11.12.)
- Soutěž o 3 knihy Tajemství hvězdného svitu (do 8.12.)
Fanděte knihám!
Nakladatelé
Academia Agentura KRIGL Albatros Albatros Media Alpress Argo Audiotéka.cz Bambook BB/art Bookmedia Cosmopolis CPress Dokořán Domino Epocha Euromedia Group Fragment Grada Host Ikar Jota Karmelitánské nakladatelství Kazda Kniha Zlín Knihcentrum.cz Knižní klub Leda Malvern Metafora Mladá fronta Moravská Bastei MOBA Motto Mystery Press OneHotBook Pavel Dobrovský - BETA Plus Portál Prostor Práh Radioservis Slovart Triton Vyšehrad XYZ Zoner Press


Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí a používají se přísady, které lze bez větší námahy sehnat. Čtenářům se tedy dostává do rukou „škola grilování“, založená na rozsáhlých znalostech, s přehledně sepsanými zásadami. Dokonale opečené šťavnaté kousky hovězího, telecího, vepřového, drůbežího i jehněčího masa, ryb a plodů moře i zeleniny včetně příloh, omáček a marinád jsou na fotografiích vkusně upravené. Pokrmy dokazují, že při grilování není důležitá výše vynaložených nákladů nebo působivé doplňky, ale ve správném okamžiku udělat to, co je třeba. Odměnou je pak požitek z grilování na nejvyšší úrovni.
Nejlepší recepty, rady a techniky
BURGER












































Napsat komentář
Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni.