Získejte sadu vykládacích karet inspirovaných učením indiánů

medicinske-karty-perex
Američtí indiáni vždy věřili v magickou moc zvířat a považovali je za průvodce, kteří jim ukáží cestu k harmonii a životní rovnováze. Z jejich učení vychází i kniha se sadou padesáti dvou vykládacích karet, kterou vám dnes představíme.

Průvodci na vaši duchovní cestu

medicinske-karty-ukazka-1Medicinské karty vycházejí z dávného učení amerických indiánů. Ti považovali zvířata za průvodce, kteří nám mohou pomoci nalézt harmonii a rovnováhu na naší životní cestě. Tyto karty jsou nádhernou pomůckou pro osobní růst. Kromě vedení na „Duchovní cestě“ se vám mohou stát zdrojem uzdravování a síly a pomoci vám v pochopení a řešení vztahů a složitých životních situací.

Toto dárkové balení obsahuje 52 nádherných karet a knihu, ve které kromě obsáhlého textu ke každému zvířeti najdete návod, jak karty používat k vykládání, nalezení devíti totemových zvířat či vytvoření Medicinského štítu.

 

Medicinské karty

Poznejte magickou sílu zvířat

Autoři: Jamie Sams, David Carson

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Ilustrace: Angela Werneke
Počet stran: 224 + 52 karet
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2017
ISBN: 978-80-7370-480-3

Přečtěte si více o knize Medicinské karty, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Medicinské karty

Ocitli jste se ve složité životní situaci, nebo si nevíte rady s komplikovaným vztahem s někým ve svém okolí a uvítali byste průvodce, který by vám pomohl nalézt znovu harmonii a klid? Právě jako vedení na vaší „duchovní cestě“ vám mohou posloužit vykládací karty, na kterých najdete symboly zvířat inspirované dávným učením amerických indiánů, kteří věřili v jejich magickou moc a schopnosti. Zkuste je využít i vy.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Medicinské karty vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Medicinské karty
probíhá od 2. do 8. července 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2x Medicinské karty

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMedicinské karty
Poznejte magickou sílu zvířat

Carson, David – Sams, Jamie

Synergie Publishing SE, 2017

Napsat komentář