Smrt obchází ráj

Proklety raj 1
Hlavní hrdinka Mallory se vrací na farmu svého strýčka, kde ji ovšem čeká nepříjemné překvapení. Její bývalý snoubenec tu žije s manželkou Kathy, dcerou a sestrou. Mallory se však něco nezdá. Její úsudek potvrdí sebevražda Kathy. A pátrání po důvodech ji uvrhne do smrtelného nebezpečí…

Mallory se vrátí na strýcovu farmu v Queenslandu, ale tam ji čeká nemilé překvapení: na farmě žije její bývalý snoubenec s manželkou Kathy, dcerkou a svou sestrou Jessie. Jenže něco tady nehraje… Když Kathy spáchá sebevraždu a Mallory se snaží zjistit důvod, sama se ocitne v ohrožení života.

Ukázka z knihy

Blaine sledoval Malloryinu chůzi a pomyslel si, že na těch svých dlouhých elegantních nohách ani tak nekráčí, jako spíš pluje; vlnila se v bocích, hladce zatáčela. Nejvyšší čas vypustit bombu a pak se uklidit stranou, než vybuchne. Věděl, že jí Rob nic neřekl, určitě se na to necítil. Měl sklony vyhýbat se nepříjemnostem.
„Něco bych ti měl říct, Mallory.“ Doufal, že jestli se pomstí na poslovi, bude smrt alespoň milosrdně rychlá.
„Já věděla, že tu něco je.“ Mallory zůstala stát.
„Tvoje spiritistické schopnosti?“ navrhl Blaine a koutek se mu zvedl v uličnickém úsměvu. (str. 1)

Neváhejte se podívat na pokračování ukázky.

Prokletý ráj

Autorka: Margaret Way
Přeložila: Lenka Faltejsková

Počet stran: 248
Vazba: vázaná
Formát: 135×205 mm
ISBN: 978-80-7543-405-0
Doporučená cena: 269 Kč

 

Knihu Prokletý ráj vydalo nakladatelství Alpress.

O autorce

Margaret Way je australská spisovatelka pocházející z Brisbane. Původně byla známou klavíristkou a učitelkou hudby, ale když se jí narodil syn, hudební kariéru z časových důvodů ukončila a rozhodla se zkusit štěstí jako autorka milostných románů. Úspěchy se dostavily velice brzy. K dnešnímu dni má na kontě sedm desítek knih. Jejich děj vesměs zasazuje do milované Austrálie, aby jí přiblížila čtenářům ze všech stran. Je také milovnicí umění, sbírá starožitnosti a obrazy, ráda chodí na výstavy a dosud ve volném čase hraje na klavír.


Knižní nakladatelství Alpress zaujímá na trhu s knihami jedno z předních míst a pro své čtenáře vydává knihy nejznámějších světových i českých autorů ve všech žánrech. Především to jsou romány pro ženy, romány pro muže, světová literatura, thrillery, dobrodružné a historické romány, příběhy ze života, knihy pro děti a mládež, komiksy, a také populárně naučná literatura z oblasti esoteriky, hobby, sportu. Nechybí knihy o zdraví, zdravé výživě a také velmi žádané knihy záhad.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeProkletý ráj

Way, Margaret

Alpress, 2017

Napsat komentář