Vyhrajte tajemství nejhorší noci Nathanova života

pohreb-perex
Před mnoha lety spojila Nathana a Boba děsivá událost. Původně nevinný večírek se proměnil v noční můru, když během večera zemřela mladá dívka. Jen oni dva ví, co se stalo, a uvítali by, kdyby to tak zůstalo, staré události se však znovu připomínají.

Riziko odhalení je příliš vysoké

Nathan nikdy nezapomněl na nejhorší noc svého života, kdy náhle a strašlivě zemřela mladá žena. Jenom on a Bob, jeho starý známý, vědí, co se tehdy doopravdy stalo, a míní to tak nechat. Ale o mnoho let později, za jedné deštivé noci, se u Nathanových dveří objeví Bob a nese děsivé zprávy. Staré rány jsou znovu otevřeny a hrozí, že celý Nathanův svět rozcupují na kousky. Protože Nathan teď má svá vlastní tajemství… tajemství, která mohou zničit všechno, o co bojoval a co vybudoval. A Bob si nejspíš ani neuvědomuje, jak daleko je Nathan ochoten zajít, jenom aby je udržel v tajnosti.

 

Pohřeb

Autor: Neil Cross

Vydalo: nakladatelství Moravská Bastei MOBA
Překlad: Alexandr Neuman
Počet stran: 288
Vazba: vázaná
Vydáno: 2/2017
ISBN: 978-80-243-7445-1

Přečtěte si více o knize Pohřeb, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Pohřeb

Když Nathan otevře dveře a spatří za nimi svého starého známého Boba, noční můry z jeho minulosti opět ožijí. Ty dva totiž pojí jedna tragická událost, během které přišla o život mladá dívka Elise, a že se Bob po tolika letech objevil, nevěstí nic dobrého. Nathanovi dalo zabrat, aby se po kolotoči, který nastal po onom osudném večeru, znovu postavil na nohy, a rozhodně si nemíní nechat vzít to, co pracně vybudoval. I kdyby kvůli tomu měl zemřít někdo další. Přečtěte si, jak tento napínavý příběh dopadne, v nové knize britského spisovatele a scénáristy Neila Crosse.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Pohřeb vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Pohřeb
probíhá od 21. do 27. května 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 thrillery Pohřeb

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePohřeb

Cross, Neil

Moravská Bastei MOBA, 2017

Napsat komentář