Zahrajte si o závěr zakázané romance

laska-podle-shakespeara-3-Sen-noci-univerzitnu-perex
Sledujete od prvního dílu s napětím milostný příběh Aubrey Priceové a Davida Granta? Máme pro vás dobrou zprávu, právě nyní vychází závěrečný díl série z Torontské univerzity a vy si můžete přečíst, zda jejich vztah vydržel i navzdory interním předpisům.

Láska navzdory předpisům

Závěrečný díl o zakázané lásce mezi studentkou Torontské univerzity Aubrey Priceovou a univerzitním asistentem Danielem, jejichž shakespearovská romance navzdory veškerým předpisům pokračuje.

Ačkoliv zbývá už jen několik týdnů, kdy musejí svou lásku tajit, vše se znovu komplikuje. Zdá se, jako kdyby se nová děkanka, která ve funkci nahradila Davida Granta, rozhodla Aubrey zničit. Nejen že jí vyčítá každé drobné pochybení v práci, navíc je přesvědčena, že mezi Aubrey a bývalým děkanem Grantem probíhalo něco víc než jen pracovní vztah.

Daniel se zase stále potýká s temnými stíny své minulosti, jež ho neustále pronásledují. Mohou zachránit svůj vztah, když se vše zdá být proti nim?

 

Láska podle Shakespeara 3: Sen noci univerzitní

Autorka: Georgina Guthrie

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Kristýna Vítková
Počet stran: 488
Vazba: vázaná
Vydáno: 3/2017
ISBN: 978-80-247-5854-1

Přečtěte si více o knize Láska podle Shakespeara 3: Sen noci univerzitní, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku a náš článek.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Rychle jsem vyběhla schody do děkanovy kanceláře a přitom si vybavila Danielův výraz, když mi včera večer předával klíče od svého apartmánu. Byl tak opravdový – zoufale chtěl, abych věděla, že můžu kdykoliv přijít a odejít, jak se mi zachce, a cítit se tam jako doma. Usmála jsem se a přejela v kapse prsty po přívěsku od Swarovského. Jenže jakmile jsem došlápla na poslední schod, úsměv mi opadl. Na druhé straně kanceláře u oken stála nová děkanka, Elaine Armstrongová, a poklepávala prstem o stůl, oči upřené na místo nade dveřmi. Zírala na hodiny.
Zhluboka jsem se nadechla, udržela hlavu vzhůru a otevřela prosklené dveře.
„Páni, to bylo šílené ráno…“ vyhrkla jsem, ale zastavila mě vražedným pohledem ještě dřív, než jsem se vůbec dostala ke stolu.
„Osm třicet?“
„Pardon?“
„V tuhle dobu vám začíná pracovní doba, je to tak? Osm třicet? Jste Aubrey Priceová?“
Mrkla jsem na hodiny. Přišla jsem o pět minut později. (str. 13)

 

Vyhrajte knihu Láska podle Shakespeara 3: Sen noci univerzitní

Aubrey Priceové a Davidu Grantovi se prozatím dařilo držet svůj milostný poměr v tajnosti, aby oba mohli dále setrvat na Torontské univerzitě. Zvládli to v obou předchozích dílech Láska podle Shakespeara: Daniel a Aubrey a Láska podle Shakespeara 2: Marná touhy snaha a nyní se zdá, že posledních pár týdnů už lehce zvládnou. Ale to by nesměla nastoupit nová děkanka, která je proti Aubrey podivně zaujatá. Nejen že jí vyčítá každou chybu, ale také se snaží dokázat, že udržuje navzdory předpisům více než pracovní vztah s Davidem. To však není jediné, co nehraje dvojici do karet. Přečtěte si, jak jejich příběh vyvrcholí v posledním díle série Georginy Guthrie.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může knihu Láska podle Shakespeara 3: Sen noci univerzitní vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Láska podle Shakespeara 3: Sen noci univerzitní
probíhá od 7. do 20. dubna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 knih Láska podle Shakespeara 3: Sen noci univerzitní

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLáska podle Shakespeara 3
Sen noci univerzitní

Guthrie, Georgina

Cosmopolis, 2017

Napsat komentář